PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xeikon predstavlja pisač sa 7 boja za tisak etiketa


Xeikon je najavio dodatak svom Panther portfelju strojeva za tisak etiketa kako bi udovoljio potrebama tržišta i proširio sveobuhvatnu ponudu tvrtke, proširujući doseg primjene. Pružajući visoku razinu produktivnosti, novi Xeikon PX30000 opremljen je s 8 ispisnih jedinica, od kojih se dvije koriste za tisak pokrivne bijele boje.
Ovaj UV ink jet stroj za tisak etiketa pokreće Xeikonova X-800 digitalna upravljačka jedinica koja se lako može integrirati u bilo koje postojeće poslovno okruženje. Za fleksibilnost i širi spektar primjena pisač ima proširenu mogućnost opsega boja. Dolazi s izborom između dvije konfiguracije – 6 ili 7 boja te pune kontrole upravljanja bojama. S maksimalnom brzinom od 70m/min, podlogom širine do 340mm i uporabom pokrivne bijele boje, pisač je dizajniran za maksimalnu učinkovitost.

Xeikon PX30000 UV ink jet pisač nudi isplativo i brzo rješenje za izradu malih i srednjih poslova koji su ranije bili tiskani flekso tehnologijom. Stroj pruža mogućnosti za izradu najšireg spektra digitalno tiskanih etiketa sa sjajnim završnim slojem, visoke razine otpornosti na ogrebotine. Stroj je dizajniran s posebnim naglaskom na tiskare koje rade etikete za farmaceutsku i kozmetičku industriju.
Tiskari etiketa, u potrazi za bržim vremenom proizvodnje, smanjenim proizvodnim troškovima i manjom složenošću moći će istražiti nove poslovne mogućnosti koje nudi digitalni tisak. Xeikonov PX30000 dostupan je za demonstraciju u Xeikonovom globalnom inovacijskom centru i komercijalno je dostupan u Europi i Sjevernoj Americi.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content