Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xeikon predstavlja štampač sa 7 boja za štampu etiketa

Xeikon je najavio dodatak svom Panther portfoliju mašina za štampu etiketa kako bi udovoljio potrebama tržišta i proširio sveobuhvatnu ponudu kompanije, proširujući opseg primene. Pružajući visok nivo produktivnosti, novi Xeikon PX30000 je opremljen sa 8 štampraskih jedinica, od kojih se dve koriste za štampu pokrivne bele boje.

Ovaj UV ink jet štampač etiketa pokreće Xeikon X-800 digitalna upravljačka jedinica koja lako može da se integriše u bilo koje postojeće poslovno okruženje. Za fleksibilnost i širi spektar primene, štampač ima proširenu mogućnost opsega boja. Dolazi sa izborom između dve konfiguracije – 6 ili 7 boja i pune kontrole upravljanja bojama. Sa maksimalnom brzinom od 70m/min, podlogom širine do 340mm i upotrebom pokrivne bele boje, štampač je dizajniran za maksimalnu efikasnost.

Xeikon PX30000 UV ink jet štampač nudi isplativo i brzo rešenje za izradu malih i srednjih poslova koji su ranije bili štampani flekso tehnologijom. Štampač pruža mogućnosti za izradu najšireg spektra digitalno štampanih etiketa sa sjajnim završnim slojem, visokog nivoa otpornosti na ogrebotine. Štampač je dizajniran sa posebnim akcentom na štampare koji rade etikete za farmaceutsku i kozmetičku industriju.

Štampari etiketa, u potrazi za bržim vremenom proizvodnje, smanjenim troškovima proizvodnje i manjom složenošću, moći će da istražuju nove poslovne mogućnosti koje nudi digitalna štampa. Xeikon PX30000 dostupan je za demonstraciju u Xeikon globalnom inovacijskom centru i komercijalno je dostupan u Evropi i Severnoj Americi.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content