PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xeikon pokreće virtualni inovacijski centar

Xeikon se sprema pokrenuti novu, uzbudljivu, virtualnu savjetodavnu uslugu pomoću jedinstvenog 3D vizualnog iskustva. Kao reakcija na dramatičan porast internetskog pretraživanja novih i kreativnih ideja, Xeikon virtualni inovacijski centar stvara jedinstveno korisničko iskustvo.

Postat će krajnje savjetodavno središte za tiskare i dizajnere koji traže inovacije i savjete digitalnim putem. Prvi 3D showroom bit će posvećen ukrašavanju zidova. Ovo će postati jedinstveni internetski prostor za tvrtku koja će pokazati svoj portfelj hardvera i softvera za digitalnu proizvodnju za ova kreativna tržišta. Novoj digitalnoj usluzi možete pristupiti ovdje: https://xeikon-virtual.com/ i registrirati se za besplatan pristup.

Kontinuirani rast

Dimitri Van Gaever, direktor tržišnog segmenta za grafičku art industriju objašnjava: „Vidimo kontinuirani rast u tisku tapeta i tisku velikih formata koji su usmjereni na digitalni Wall Deco tisak. Rast je zabilježen i u zanimanjima poput arhitekata, dizajnera interijera, trgovaca i stručnjaka za komunikaciju u trgovinama. Oni traže kreativne ideje i žele istražiti mogućnosti digitalnog tiska. Stoga naš prvi virtualni izložbeni salon sadrži naš Suite za ukrašavanje zidova i dizajniran je da poveže fizički svijet s virtualnim svijetom.

Savjetodavna služba

Danny Mertens, Xeikonov menadžer za korporativne komunikacije komentirao je: „Novi virtualni showroom prati put kretanja kroz Xeikonovu dvoranu strojeva. Tamo će posjetitelji pronaći sve što im je potrebno za rezervaciju demonstracije, pristup i preuzimanje brošura proizvoda, pregled videozapisa kao i uzorci tiska. Korisnici će imati jednostavan pristup za povezivanje sa stručnjacima za proizvode tvrtke Xeikon. Sadržaj će se redovito ažurirati. Moći će se preuzeti i najnovije informacije o tehnologiji suhog tonera, tehničkim specifikacijama i najnovijim ažuriranjima proizvoda.”

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content