PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xeikon pokreće virtuelni inovacijski centar

Xeikon se sprema da pokrene novu, uzbudljivu, virtuelnu savetodavnu uslugu pomoću jedinstvenog 3D vizuelnog iskustva. Kao reakcija na dramatičan porast online pretraživanja novih i kreativnih ideja, Xeikon virtuelni inovacijski centar stvara jedinstveno korisničko iskustvo.

Postaće savetodavno središte za štamparije i dizajnere koji traže inovacije i savete digitalnim putem. Prvi 3D showroom će biti posvećen ukrašavanju zidova. Ovo će postati jedinstveni internetski prostor za kompaniju koja će pokazati svoj portfolio hardvera i softvera za digitalnu proizvodnju za ova kreativna tržišta. Novoj digitalnoj usluzi možete pristupiti ovdje: https://xeikon-virtual.com/ i registrovati  se za besplatan pristup.

Kontinuirani rast

Dimitri Van Gaever, direktor tržišnog segmenta za grafičku art industriju objašnjava: „Vidimo kontinuirani rast u štampi tapeta i štampi velikih formata koji su usmereni na digitalnu Wall Deco štampu. Rast je zabeležen i u zanimanjima poput arhitekata, dizajnera enterijera, trgovaca i stručnjaka za komunikaciju u trgovinama. Oni traže kreativne ideje i žele da istraže mogućnosti digitalne štampe. Stoga naš prvi virtuelni izložbeni salon sadrži naš Suite za ukrašavanje zidova i dizajniran je da poveže fizički svet sa virtuelnim svetom.

Savetodavna služba

Danny Mertens, Xeikonov menadžer za korporativne komunikacije komentarisao je: „Novi virtuelni showroom prati put kretanja kroz Xeikonovu dvoranu štampača. Tamo će posetioci pronaći sve što im je potrebno za rezervaciju demonstracija, pristup i preuzimanje brošura proizvoda, pregled videozapisa kao i uzorke štampe. Korisnici će imati jednostavan pristup za povezivanje sa stručnjacima za proizvode kompanije Xeikon. Sadržaj će se redovno ažurirati. Moći će da preuzmu i najnovije informacije o tehnologiji suvog tonera, tehničkim specifikacijama i najnovijim ažuriranjima proizvoda.”

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content