Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xerox predstavio inovacije u produkcijskom tisku

Xerox je na prošlotjednom globalnom virtualnom eventu „Dreams In. Prints Out.“ predstavio niz inovacija u produkcijskom tisku kojima je usredotočen na povećanje produktivnosti i dobiti pružatelja usluga tiska te zadovoljavanje zahtjeva tržišta.

Novi proizvodi i značajke u produkcijskom tisku koji su predstavljeni uključuju nove tiskarske strojeve, tehnološki razvoj postojećih tiskarskih sustava te funkcije u područjima umjetne inteligencije i automatizacije koje promiču brzinu i produktivnost.

Kupcima i partnerima predstavljene su sljedeće inovacije:  

• Color Akcelerator Modul za Baltoro, koji nudi dodatne ink jet aplikacije i omogućuje automatsku uštedu boje
• Fluorescentna roza boja za produkcijski sustav Iridesse – proširenje palete boja izvan područja metalik, bijele i prozirne
• Tri nova stroja za veće naklade, više medija i proširene opcije boja u obitelji VersaLink i Versant
• Dvije nadogradnje brzine ispisa kod stroja Xerox Nuvera
• Softver za upravljanje medijima s omogućenom umjetnom inteligencijom (AI) koji omogućuje visokokvalitetne ispise uz minimalno postavljanje i radnu snagu
• Automatizirano ažuriranje tijeka s FreeFlow Core 6.0.

Različiti dodaci u digitalnom tisku povećavaju profitabilnost, donose veće marže i omogućuju kupcima širenje na nova područja. Prema podacima Keypoint Intelligencea, očekuje se da će digitalna dorada generirati 25 milijardi dolara godišnje, a tiskarama poboljšati rezultat od 50 do 400%. Xerox tehnologije pojednostavljuju i ubrzavaju izvršavanje poslova, a također omogućavaju i individualno prilagođavanje potrebama kupaca. Na taj način Xerox nudi kupcima razne mogućnosti za rast poslovanja i povećanje profita.

“Dorada je najbrže rastući segment u tiskarskoj industriji, a Xerox nudi široki raspon rješenja koja pomažu kupcima da ojačaju svoje poslovanje na ovom području. Nove tehnologije i značajke koje donosimo na tržište proširuju mogućnosti i potencijal dobiti postojećih uređaja. Uvođenjem novih strojeva, Xerox istovremeno odgovara na potražnju za većim volumenima, proširenim mogućnostima medija i paletama boja. Definitivno postoji dobar razlog zašto Xerox i dalje ostaje lider na tržištu tiska,” rekla je Tracey Koziol, viša potpredsjednica Xeroxa za globalnu ponudu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content