Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xerox predstavio inovacije u produkcijskoj štampi

Xerox je na prošlonedeljnom globalnom virtuelnom event-u „Dreams In. Prints Out.“ predstavio niz inovacija u produkcijskoj štampi kojima se fokusira na povećanje produktivnosti, dobit pružalaca usluga štampe i zadovoljavanje zahteva tržišta.

Novi proizvodi i karakteristike u produkcijskoj štampi koji su predstavljeni uključuju nove štamparske mašine, tehnološki razvoj postojećih štamparskih sistema i funkcije u oblastima veštačke inteligencije i automatizacije koje unapređuju brzinu i produktivnost.

Kupcima i partnerima predstavljene su sledeće inovacije:  

• Color Akcelerator Modul za Baltoro, koji nudi dodatne ink jet aplikacije i omogućava automatsku uštedu boje
• Fluorescentna roze boja za produkcijski sistem Iridesse – širenje palete boja izvan područja metalik, bele i prozirne
• Tri nove mašine za veće tiraže, više medija i proširene opcije boja u porodici VersaLink i Versant
• Dve nadogradnje brzine štampe kod štampača Xerox Nuvera
• Softver za upravljanje medijima s omogućenom veštačkom inteligencijom (AI) koji omogućuje visokokvalitetnu štampu uz minimalno postavljanje i radnu snagu
• Automatizovano ažuriranje toka s FreeFlow Core 6.0.

Različiti dodaci u digitalnoj štampi povećavaju profitabilnost, donose veće marže i omogućuju kupcima širenje na nova područja. Prema podacima Keypoint Intelligence-a, očekuje se da će digitalna dorada generisati 25 milijardi dolara godišnje, a štamparijama poboljšati rezultat od 50 do 400%. Xerox tehnologije pojednostavljuju i ubrzavaju izvršavanje poslova, a takođe omogućavaju i individualno prilagođavanje potrebama kupaca. Na taj način, Xerox nudi kupcima razne mogućnosti za rast poslovanja i povećanje profita.

„Dorada je najbrže rastući segment u štamparskoj  industriji, a Xerox nudi široki raspon rešenja koja pomažu kupcima da ojačaju svoje poslovanje u ovoj oblasti. Nove tehnologije i karakteristike koje donosimo na tržište proširuju mogućnosti i potencijal dobiti postojećih uređaja. Uvođenjem novih mašina, Xerox istovremeno odgovara na potražnju za većim volumenom, proširenim mogućnostima medija i paletama boja. Definitivno postoji dobar razlog zašto Xerox i dalje ostaje lider na tržištu štampe,” objasnila je Tracey Koziol, viša potpredsednica kompanije Xerox za globalnu ponudu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content