PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh XpertJet 1682WR nudi do osam kanala u boji

Mutoh je predstavio XpertJet 1682WR, ​​1.6-metarski pisač za sublimacijski transfer papir koji se koristi u proizvodnji širokog spektra proizvoda na bazi poliestera, od grafike na tekstilu i dekora do sportske odjeće, soft signage segmenta te personaliziranih promotivnih proizvoda ili poklona.

Kao nasljednik pisača ValueJet 1638WX, novi stroj zasnovan je na Mutohovoj platformi Xpert Jet. Nudi osam kanala putem dvostrukih piezzo ispisnih glava. Omogućuje konfiguracije četiri, šest, sedam ili osam boja i promjenjive veličine kapljice između 2.8 i 33.9 pl. Standardne brzine variraju između 10 i 48m2/h, ovisno o broju prolaza koji se koriste. Kod visokih produkcija tiska Mutoh nudi nekoliko sustava za odmatanje medija koji omogućuju kvalitetno odmatanje rola i do 100kg.

Valjkasti sustav dizajniran je za poboljšanje stabilnosti uvlačenja medija uz široki raspon sublimacijskih papira. Ugradnja samih valjaka pojednostavljena je s držačem istih, širine od 150 do 250 mm. XpertJet 1682WR integrira se u Mutohov sustav praćenja medija – Mutoh’s Media Tracker system koji ispisuje  barkôd na rolu prije nego što se ukloni. Naknadno se koristi za otkrivanje koliko je medija ostalo na roli kada se ponovno učita.

XpertJet 1682WR dostupan je odmah, a prema Mutohu odgovarat će i novoosnovanim i etabliranim tvrtkama koje žele proširiti svoj portfelj sublimacijskim proizvodima.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content