PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Mutoh XpertJet 1682WR nudi do osam kanala u boji

Mutoh je predstavio XpertJet 1682WR, ​​1.6-metarski štampač za sublimacijski transfer papir koji se koristi u proizvodnji širokog spektra proizvoda na bazi poliestera, od grafike na tekstilu i dekora do sportske odeće, soft signage segmenta i personalizovanih promotivnih proizvoda ili poklona.

Kao naslednik štampača ValueJet 1638WX, novi štampač je zasnovan na Mutohovoj platformi Xpert Jet. Nudi osam kanala putem dvostrukih piezzo štamparskih glava. Omogućava konfiguracije četiri, šest, sedam ili osam boja i promenljive veličine kapljice između 2.8 i 33.9 pl. Standardne brzine variraju između 10 i 48m2/h, u zavisnosti od broja prolaza koji se koriste. Kod visokih produkcija štampe Mutoh nudi nekoliko sistema za odmotavanje medija koji omogućuju kvalitetno odmotavanje rolni i do 100kg.

Valjkasti sistem je dizajniran za unapređenje stabilnosti uvlačenja medija uz široki raspon sublimacijskih papira. Ugradnja samih valjaka pojednostavljena je s držačem istih, širine od 150 do 250 mm. XpertJet 1682WR se integriše u Mutohov sistem praćenja medija – Mutoh’s Media Tracker system koji štampa  barkôd na rolnu pre nego što se ukloni. Naknadno se koristi za otkrivanje koliko je medija ostalo na rolni kada se ponovno učita.

XpertJet 1682WR dostupan je odmah, a prema Mutohu odgovaraće i novoosnovanim i etabliranim kompanijama koje žele da prošire svoj portfolio sublimacijskim proizvodima.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content