Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zaigraj fliper, osvoji printer!

Na sajmu Print21 & Promodays u Ljubljani, koji će se održati 20. i 21. 4. u prostoru Gospodarskog Razstavišča, ljubitelje igre fliper očekuje prava senzacija. Naime, tvrtka STH Screen Team d.o.o. je na zanimljiv način odlučila nagraditi najboljeg igrača flipera. Na svom će štandu imati postavljen, svima dobro znani, fliper. Osobu koja u dva dana održavanja sajma ostvari najbolji rezultat, nagradit će novim DTF printerom iz njihove ponude.

Na njihovom štandu oba dana bit će zanimljiv program s natjecanjem koje će se održavati u intervalima od po sat vremena. Uz to, nagradno natjecanje vodit će voditelj i komičar Mario Petreković.

Tvrtka STH na svom štandu priprema i STH Digitalnu radionicu na kojoj će posjetitelje upoznati sa svim novitetima iz brzorastućeg i popularnog područja DTF tehnologije. Tamo ćete moći saznati sve o trendovima u DTF svijetu, ali i o strojevima i drugoj ponudi tvrtke STH.

Ulaznice za sajam su besplatne, a osigurati ih možete već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content