PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Započinje „drupa preview“ – online izdanje sajma

Nakon redovitih vijesti o tome kako veliki brendovi napuštaju drupu 2021., stiže nam drupa online event.

Dugo iščekivana drupa online digitalna platforma bit će otvorena 27. 10. u 10:00. Panel rasprava s direktoricom projekta Print Technologies, Sabine Geldermann, dr. Markusom Heeringom, izvršnim direktorom Njemačkog udruženja za tehnologiju tiska i papira (VDMA) i dr. Christianom Plengeom, izvršnim direktorom u Messe Düsseldorf, predstavit će novu platformu i obratiti se vezano uz trenutnu situaciju u industriji. Nakon toga, tvrtke i govornici predstavit će važne teme kroz web panele uživo.

Digitalni format “drupa preview” pružit će pregled nadolazećeg eventa koji će se nagodinu održati uživo, sa svoja tri područja “Izložbeni prostor”, “Konferencijski dio” i “Networking Plaza”. Izlagači će predstaviti svoje tvrtke i proizvode, govornici će dati svoj uvid u situaciju u kojoj se industrija nalazi, a posjetitelji i izlagači već će moći komunicirati i umrežavati se. Ovom novom digitalnom platformom drupa će pružiti industriji mogućnost razmjene i prijenosa znanja i iskustava.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content