Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Započinje „drupa preview“ – online izdanje sajma

Nakon redovnih vesti o tome kako veliki brendovi napuštaju drupu 2021, stiže nam drupa online event.

Dugo iščekivana drupa online digitalna platforma biće otvorena 27. 10. u 10:00. Panel rasprava sa direktorkom projekta Print Technologies, Sabine Geldermann, dr Markusom Heeringom, izvršnim direktorom Nemačkog udruženja za tehnologiju štampe i papira (VDMA) i dr Christianom Plengeom, izvršnim direktorom u Messe Düsseldorf, predstaviće novu platformu i obratiti se svima u vezi sa trenutnom situacijom u industriji. Nakon toga, kompanije i govornici će kroz web panele predstaviti uživo važne teme.

Digitalni format „drupa preview” pružiće pregled predstojećeg event-a koji će se dogodine održati uživo, sa svoje tri oblasti „Izložbeni prostor“, „Konferencijski dеo“ i „Networking Plaza“. Izlagači će predstaviti svoje kompanije i proizvode, govornici će dati svoj uvid u situaciju u kojoj se industrija nalazi, a posetioci i izlagači će moći da komuniciraju i da se umreže. Ovom novom digitalnom platformom drupa će pružiti industriji mogućnost razmene i prenosa znanja i iskustava.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content