PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zaštitite svoje poslovanje uz pametne Mobotix termalne kamere

Sustavi video nadzora danas su prisutni na svakom koraku jer je pružanje sigurnosti osobama na javnim mjestima, poslovnoj imovini i teritoriju uobičajena praksa u modernom, razvijenom svijetu. Zahvaljujući razvoju tehnologije i potrebama klijenata na tržištu su sve prisutnije pametne, termalne kamere.

Kao jedan od predvodnika u razvoju tehnoloških noviteta, Konica Minolta tržištu predstavlja MOBOTIX tehnologiju toplinskog snimanja koja omogućava praćenje i nadzor topline objekata i ljudi, praćenje proizvodnih procesa te zaštitu perimetara.

Napredni sustavi video nadzora za poslovnu i javnu upotrebu kombiniraju MOBOTIX visokotehnološke kamere za video nadzor s inteligentnim softverskim sustavima Konica Minolta. Rezultat je robusno, pouzdano i učinkovito rješenje koje omogućava prepoznavanje kritičnih i rizičnih područja i reagiranje, poduzimanje bržih radnji te sprečavanje oštećenja.

Svoju primjenu MOBOTIX kamere itekako imaju i u grafičkoj industriji. Ključna infrastruktura koju čine strojevi, oprema i materijali zahtijeva zaštitu i učinkovit nadzor na daljinu, dok mogućnosti inteligentne automatizacije procesa koje nude uređaji MOBOTIX jamče operativnu sigurnost i optimizaciju radnih procesa, uz istovremenu zaštitu fizičkih resursa i podataka od raznovrsnih prijetnji.

Mogućnosti i posebnosti M16 termalne kamere

Tehnologija toplinskog snimanja sve se više koristi kao proaktivni sustav prevencije. Tvrtke koje djeluju u područjima kao što su zdravstvo, trgovina na malo, transport i logistika koriste termalne kamere za zaštitu imovine i zaposlenika. Ovo su samo neki od razloga zašto odabrati pametnu termalnu kameru:

  • otkrivanje topline objekata, raznih lokacija i ljudi
  • unaprijed definirani alarmi za temperature koje prelaze ili su ispod propisane temperature
  • nadzor u nedostatku svjetla
  • temperaturni raspon od -40 do + 550ºC
  • izvrsna kvaliteta slike čak i bez osvjetljenja
  • robusnost i mala potrošnja energije.

Dodatne informacija o Mobotix termalnim kamerama možete pronaći na linku https://www.konicaminolta.hr/hr-hr/mobotix-termalne-kamere-za-detekciju-topline.
Za sva pitanja na raspolaganju vam stoje i Konica Minolta certificirani stručnjaci. 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content