Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zaštitite svoje poslovanje uz pametne Mobotix termalne kamere

Sistemi video nadzora danas su prisutni na svakom koraku jer je pružanje sigurnosti osobama na javnim mestima, poslovnoj imovini i teritoriji uobičajena praksa u modernom, razvijenom svetu. Zahvaljujući razvoju tehnologije i potrebama klijenata, na tržištu su sve prisutnije pametne, termalne kamere.

Kao jedan od pionira u razvoju tehnoloških inovacija, kompanija Konica Minolta na tržištu predstavlja MOBOTIX tehnologiju toplotnog snimanja koja omogućava praćenje i kontrolu toplote objekata i ljudi, praćenje proizvodnih procesa i zaštitu perimetara.

Napredni video nadzorni sistemi za poslovnu i javnu upotrebu kombinuju MOBOTIX visokotehnološke kamere za video nadzor sa inteligentnim softverskim sistemima kompanije Konica Minolta. Rezultat je robustno, pouzdano i efikasno rešenje koje vam omogućava da identifikujete kritična i rizična područja i da reagujete, preduzmete brže akcije i sprečite oštećenja.

MOBOTIX kamere se takođe koriste u grafičkoj industriji. Ključna infrastruktura poput mašina, opreme i materijala zahteva zaštitu i efikasno daljinsko nadgledanje, dok mogućnosti inteligentne automatizacije procesa koje nude MOBOTIX uređaji garantuju operativnu sigurnost i optimizaciju radnih procesa, uz istovremenu zaštitu fizičkih resursa i podataka od raznih pretnji.

Mogućnosti i karakteristike M16 termalne kamere

Tehnologija toplotnog snimanja se sve više koristi kao proaktivni sistem prevencije. Kompanije koje posluju u oblastima kao što su zdravstvo, trgovina na malo, transport i logistika koriste termalne kamere za zaštitu imovine i zaposlenih. Ovo su samo neki od razloga zašto odabrati pametnu termalnu kameru:

  • otkrivanje toplote objekata, raznih lokacija i ljudi
  • unapred definisani alarmi za temperature koje prelaze ili su ispod propisane temperature
  • nadzor u nedostatku svetla
  • temperaturni opseg od -40 do +550ºC
  • odličan kvalitet slike čak i bez osvetljenja
  • robustnost i mala potrošnja energije.

Više informacija o Mobotix termalnim kamerama možete pronaći na linku https://www.konicaminolta.hr/hr-hr/mobotix-termalne-kamere-za-detekciju-topline.
Za sva pitanja na raspolaganju vam stoje i sertifikovani stručnjaci iz kompanije Konica Minolta. 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content