Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zavirite u fotogaleriju konferencije Ambalaža i etikete

Dva tjedna nakon održavanja 2. konferencije Ambalaža i etikete dojmovi se polako sliježu. Za one koji su propustili, konferencija je u organizaciji Print Magazina održana 10. 11. 2022. u Hotelu Antunović u Zagrebu. Najbolji podsjetnik na to kako je bilo uvijek je fotogalerija.

Da je interes za područje ambalaže i etiketa velik, najbolje govori podatak od više od 130 sudionika. Okupili su se svi, od proizvođača strojeva i opreme, tiskara, krajnjih korisnika usluga tiska, preko brend menadžera, tehnologa, do dizajnera i sveučilišnih profesora.

Od 11 predavača i eminentnih stručnjaka imali su priliku čuti više o tehnologijama, aplikacijama, kretanjima, trendovima i ključnim izazovima u proizvodnji ambalaže i etiketa.
Zaključak koji se nakon svega može izvući je da su industrije tiska ambalaže i etiketa, prema svim pokazateljima, u velikoj prednosti u odnosu na sve ostale segmente grafičke industrije.

Kratki izvještaj s konferencije možete pročitati i na našoj web stranici.

Organizaciju konferencije podržala je Hrvatska gospodarska komora  – Udruženje grafičko-prerađivačke industrije. Uz HGK, organizaciju konferencije uključivanjem u stručni program pomogle su i: tvrtka Epson uz podršku svog distributera u Hrvatskoj tvrtke DIT, zatim tvrtka Fortuna Digital, sa svojim partnerima tvrtkama Agfa/Inca te Kongsberg; tvrtka Grafik.net; tvrtka Konica Minolta te tvrtka NVM Graphic Solutions.

Zanima vas kako nam je bilo i tko je sve bio? Tu je fotogalerija!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content