Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zavirite u fotogaleriju sa sajma Print21!

Prošlo je već dva tjedna od održavanja i više nego uspješnog sajma Print21 na Zagrebačkom Velesajmu. Sajam je to koji je posvećen predstavljanju, prije svega, digitalnih tiskarskih tehnologija, od malih do velikih formata. Ovogodišnje izdanje sajma bilo je dosad najveće, i po broju izlagača, ali i po broju posjetitelja. Svoju ponudu predstavilo je čak 26 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Organizacijsku potporu kao Zlatni partner sajmu je, kao i 2020. godine, dala tvrtka Konica Minolta.

Rješenja i aplikacije koje su predstavili jasno pokazuju da digitalna tiskarska tehnologija još uvijek ima štošta za pokazati. Potvrđuje se time i teza koja već nekoliko godina kruži branšom da će u budućnosti sve što može biti napravljeno digitalno, biti digitalno.

Print21 u Zagrebu posjetiteljima je donio i široki raspon materijala. Od folija različitih proizvođača i namjena, uključujući one za wrap vozila, ali i sve traženije za uređenje interijera, preko papira pa sve do pločastih materijala.

Sajam je donio i zanimljiv edukacijski kutak. Ovaj put malo drugačiji. Naime, u coffee corneru razgovarali smo o DTG i DTF tehnologiji, tisku etiketa, važnosti implementacije ERP sustava i digitalnoj doradi.

Sve u svemu, bila su to dva bogata i zaposlena dana koja su sajam Print21 definitivno svrstala među prave regionalne grafičke sajmove.

Kako bismo vam čim bolje dočarali atmosferu sa sajmu, pripremili smo vam bogatu fotogaleriju koju možete pogledati na našoj web stranici!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content