Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Završio Mimaki virtulani festival tiska – četiri milijuna pregleda

Tijekom proteklih šest tjedana Mimakijev virtualni festival tiska zabilježio je više od četiri milijuna pregleda, a više od 2000 ljudi aktivno je sudjelovalo u webinarima, virtualnim druženjima uz kavu i drugim online događanjima.
“Ne možemo biti zahvalniji na pruženoj ogromnoj podršci i uspjehu. Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš virtualni događaj, razgovarali i surađivali s nama tijekom ovog razdoblja”, stoji u izjavi Mimaki Europe.

Za posjetitelje virtualnog festivala tiska bile su redovito organizirane virtualne vođene ture s Mimakijevim stručnjacima putem video demonstracija.
Jedan od video-izleta bio je fokusiran na najnovije dodatke u Mimakijevu sign&graphic portfelju, Mimaki UJV100-160 UV pisač i OKI ColorPainter M-64s.
Drugi je predstavio svestrani Tx300P-1800 MkII, predstavljen prošle godine, koji ima mogućnost izravnog tiska na tekstil te sublimacije.

I dok festival završava, Mimaki tek započinje kampanju za Tx300P-1800 MkII. Stroj je dizajniran tako da korisnik s jednim pisačem dobiva mogućnost ispisa na širokom spektru materijala. Ovaj jedinstveni hibridni tekstilni pisač kombinira više vrsta boja te ima mogućnost izravnog tiska na tekstil, a zahvaljujući jednostavnom dodavanju ploče i tiska na papir.
„Stroj je vrhunsko rješenje za uzorkovanje tekstila, male naklade i tisak na zahtjev“, kaže Bert Benckhuysen, senior product menadžer u Mimakiju.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content