Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Završen Mimaki virtuelni festival štampe – četiri miliona pregleda

Tokom proteklih šest nedelja, Mimaki virtuelni festival štampe zabeležio je više od četiri miliona pregleda, a više od 2000 ljudi aktivno je učestvovalo u webinarima, virtuelnim druženjima uz kafu i drugim online događajima.

„Ne možemo biti zahvalniji na pruženoj podršci i uspehu. Zahvaljujemo svima koji su posetili naš virtuеlni događaj, razgovarali i sarađivali sa nama tokom ovog perioda”, stoji u izjavi Mimaki Europe.

Za posetioce virtuelnog festivala štampe redovno su bile organizovane vođene virtuelne ture sa Mimaki stručnjacima putem video demonstracija. Jedan od video-izleta bio je fokusiran na najnovije dodatke u Mimaki sign&graphic portfoliju, Mimaki UJV100-160 UV štampač i OKI ColorPainter M-64s. Drugi je predstavio svestrani Tx300P-1800 MkII, predstavljen prošle godine, koji ima mogućnost za direktnu štampu na tekstil kao i za sublimaciju.

Iako je festival završen, Mimaki tek počinje kampanju za Tx300P-1800 MkII. Mašina je dizajnirana tako da korisnik s jednim štampačem dobija mogućnost štampe na širokom spektru materijala. Ovaj jedinstveni hibridni tekstilni štampač kombinuje više vrsta boja i ima mogućnost direktne štampe na tekstil, a zahvaljujući jednostavnom dodavanju ploče ima i mogućnost štampe na papir.

„Štampač je vrhunsko rešenje za uzorkovanje tekstila, za male tiraže i štampu na zahtev“, kaže Bert Benckhuysen, senior product menadžer u kompaniji Mimaki.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content