PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

drupa pokreće novu digitalnu platformu

Organizatori sajma drupa, Messe Düsseldorf, koji će se održati od 20. do 28. 4. 2021. godine u Dizeldorfu, sledećeg meseca će  predstaviti novu online platformu kako bi izlagačima i posetiocima ponudili dodatni kanal za kontakt i komunikaciju sa sektorom, raspravu o trendovima, kao i predstavljanje portfolija proizvoda.

„Već dugo i naporno radimo na poboljšanju naše digitalne ponude,“ kaže Sabine Geldermann, direktorka drupe i Print Technologies. „Pandemija nas je   suočila sa novim izazovima i na kraju bila katalizator digitalizacije. Hibridnom drupom takođe pružamo mogućnost posetiocima koji nisu u mogućnosti da putuju, da ipak učestvuju u okupljanju industrije. Istovremeno, izlagačima pružamo mogućnost da lično budu u kontaktu s međunarodnom zajednicom. Na taj način, putem portala platforma drupa, ciljano ujedinjujemo globalnu štamparsku zajednicu,“ istakla je.

Portal će se sastojati od sadržaja koji uključuju konferenciju, sajam i networking i okupiće zajednicu, kaže se u saopštenju za javnost u kome stoji i kako će drupa na ovaj način da omogući kontinuiranu razmenu informacija do hibridnog sajma u aprilu 2021. godine, koji će kombinovati događanje na licu mesta sa dodatnim digitalnim sadržajem.
Sav sadržaj za posetioce je besplatan, a nakon registracije, sadržaju i videozapisima može da se pristupi u bilo kom trenutku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content