PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DA! Digitalne Aplikacije Celje – povratak događanja uživo

Prvi ovogodišnji event koji će okupiti grafičku branšu jubilarne su 5. DA Digitalne Aplikacije Celje – sajamsko B2B događanje koje Print Magazin uspješno organizira od 2017. godine.

Jubilarne 5. DA! Digitalne Aplikacije, održat će se u Sloveniji, točnije u Celju u prostoru Celjskog sajma 20. i 21. 5. 2021.

Print Magazin, kao organizatora, raduje što je iz godine u godinu interes grafičara, i izlagača i posjetitelja, sve veći.

S obzirom u Sloveniji posljednjih godina nije bilo poslovnih događanja posvećenih grafičkoj industriji, interes za sudjelovanjem na DA! – Digitalnim Aplikacijama je velik. Brzina kojom se popunjavaju izložbeni prostori dokaz je da i slovensko grafičko tržište itekako ima potrebu za ovakvim sajmovima.

Iako je do početka sajma još dva mjeseca, 90% izložbenih prostora već je rezervirano. Svoje mjesto na sajmu već su rezervirale sljedeće tvrtke: CDS, Fortuna Digital, MDS (Canon), Pako, Konica Minolta, Symbol Grupa, Nanodiy, Dimasu, N.C.R, Xerox, Toscana Systems, Eurocop, Dipa, Dit, Ino Žiri…

Raduje nas što ih već sada možemo najaviti i što su prepoznale potencijal DA – Digitalnih Aplikacija.

Slobodnih štandova ostalo je još svega nekoliko, stoga ukoliko ste zainteresirani javite nam se na [email protected] 

Sajam digitalnog tiska i malih aplikacija

DA! – Digitalne Aplikacije poslovni je sajam posvećen predstavljanju mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija namijenjenih korištenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, T-shirt i ostali promotivni tekstil, etikete, SRA3…

Na DA! – Digitalnim Aplikacijama u Celju izlagači će pokazati mogućnosti digitalnih tehnologija i njihovu primjenu na različite materijale kod malih aplikacija, kao što je tisak na različite vrste tekstila (majice, kape, torbe…), na male promotivne proizvode (olovke, upaljače, USB stikove, privjeske…), tisak iz arka te tisak etiketa.

Moći će se vidjeti ispisna rješenja renomiranih svjetskih proizvođača digitalnih tiskarskih tehnologija, a fokus cijelog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda. Cilj događanja je približiti primjenu i mogućnosti digitalnog tiska tiskarama i malim obrtnicima u regiji. Odnosno pokazati im kako napraviti jedinstveni i drugačiji promotivni proizvod te ga pretvoriti u unikat za pamćenje.

Ulaz na sajam za sve posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju putem web stranice Print Magazina.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content