PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DA! Digitalne Aplikacije Celje – povratak događanja uživo

Prvi ovogodišnji event koji će okupiti grafičku branšu jubilarne su 5. DA Digitalne Aplikacije Celje – sajamsko B2B događanje koje Print Magazin uspešno organizuje od 2017. godine.

Jubilarne 5. DA! Digitalne Aplikacije, održaće se u Sloveniji, tačnije u gradu Celje u prostoru Celjskog sajma, 20. i 21. 5. 2021.

Print Magazin, kao organizatora, raduje što je iz godine u godinu interesovanje grafičara, izlagača i posetioca, sve veći.

S obzirom na to da u Sloveniji poslednjih godina nije bilo poslovnih događaja posvećenih grafičkoj industriji, interesovanje za učešćem na DA! – Digitalnim Aplikacijama je veliko. Brzina kojom se popunjavaju izložbeni prostori je dokaz da i slovenačko grafičko tržište itekako ima potrebu za ovakvim sajmovima.

Iako  do početka sajma ima još dva meseca, 90% izložbenih prostora već je rezervisano. Svoje mjesto na sajmu već su rezervisale sledeće kompanije: CDS, Fortuna Digital, MDS (Canon), Pako, Konica Minolta, Symbol Grupa, Nanodiy, Dimasu, N.C.R, Xerox, Toscana Systems, Eurocop, Dipa, Dit, Ino Žiri…

Raduje nas što ih već sada možemo najaviti i što su prepoznale potencijal DA – Digitalnih Aplikacija.

Slobodnih štandova ostalo je još svega nekoliko, stoga ukoliko ste zainteresovani, javite nam se na [email protected] 

Sajam digitalne štampe i malih aplikacija

DA! – Digitalne Aplikacije je poslovni sajam posvećen predstavljanju mogućnosti digitalnih štamparskih tehnologija namenjenih korišćenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, promotivni proizvodi, T-shirt i ostali promotivni tekstil, etikete, SRA3…

Na DA! – Digitalnim Aplikacijama u Celju, izlagači će pokazati mogućnosti digitalnih tehnologija i njihovu primenu na različite materijale kod malih aplikacija, kao što je štampa na različite vrste tekstila (majice, kape, torbe…), na male promotivne proizvode (olovke, upaljače, USB stikove, priveske…), štampa iz tabaka i štampa etiketa.

Biće prikazana štamparska rešenja renomiranih svetskih proizvođača digitalnih štamparskih tehnologija, a fokus celog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda. Cilj događanja je približiti primenu i mogućnosti digitalne štampe štamparijama i malim privrednicima u regionu. Odnosno pokazati im kako da naprave jedinstveni i drugačiji promotivni proizvod koji se može pretvoriti u unikat za pamćenje.

Ulaz na sajam za sve posetioce je besplatan uz prethodnu registraciju putem web stranice Print Magazina.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content