Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Impresivan povratak Print21 sajma na Zagrebački Velesajam

Svima već dobro znani sajam grafičkih tehnologija Print21 u travnju se vraća na Zagrebački Velesajam. U zadnje dvije godine družili smo se u Beogradu, Sarajevu, Ljubljani i prošli mjesec u Novom Sadu. Sada je vrijeme za povratak u Zagreb.
Ono što svakako treba istaknuti kao glavnu vijest je to da će zagrebačka verzija Print21 sajma biti najveća do sada. Očekuje vas više od 30 regionalnih izlagača koji će predstaviti svoje ponude na površini većoj od 2100m2.

Svi smo već upoznati s činjenicom da grafička industrija teško može funkcionirati bez sajmova. Upravo to se i dokazalo za vrijeme pandemije prije nekoliko godina, kad ih je većina bila otkazana. No, sajmovi u organizaciji Print Magazina uspijevali su i u tom teškom periodu pronaći put do publike. To je jedan od ključnih razloga zašto je Print21 brzo postao jedan od najpopularnijih i najposjećenijih sajmova u našoj organizaciji, ali i u branši. Već niz godina Print21 obuhvaća sve, od malih aplikacija do velikih formata. Naglasak je na sign & promo segmentu, digitalnom komercijalnom tisku iz arka, tisku tekstila, etiketa i drugih malih i velikih aplikacija te softverskim rješenjima.

Print21 u Zagrebu održat će se 17. i 18. 4. 2024. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma. Svi dobavljači renomiranih svjetskih brendova čekaju vas na sajmu. Provjerite koji vas izlagači očekuju!

Uz izložbeni, očekuje vas i edukacijski dio

Uz wrap kutak, edukacijski kutak donosi zanimljive panele s liderima industrije ususret drupi pod nazivom “Ključna područja koja pokreću industriju”. Nakon održavanja ovog panela u Novom Sadu, a zatim i u Ljubljani, sada ćemo i u Zagrebu predstaviti trendove, kretanja, potencijal i razvojni smjer grafičke industrije. Fokusirat ćemo se na četiri ključna područja. To su automatizacija, tisak ambalaže, komercijalni tisak i tisak tekstila, segmenti koji kontinuirano bilježe rast i pokreću industriju.

Tu je naravno i naš popularni Coffee Corner koji će svim posjetiteljima osigurati besplatnu kavu i sokove, a nedavno smo otvorili i Cocktail Bar koji će oba dana sajma imati Happy Hour s besplatnim koktelima za sve prisutne.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji i na Print21 u Zagrebu ulaz je besplatan, a ulaznicu osigurajte već danas!

Za sva eventualna pitanja ili izlagačke štandove kontaktirajte nas na: [email protected].

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content