PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Impresivan povratak Print21 sajma na Zagrebački Velesajam

Svima već dobro znani sajam grafičke industrije Print21 u aprilu se vraća na Zagrebački Velesajam. U poslednje dve godine družili smo se u Beogradu, Sarajevu, Ljubljani i prošlog meseca u Novom Sadu. Sada je vreme za povratak u Zagreb. Ono što svakako treba istaći kao glavnu vest je to da će zagrebačka verzija Print21 sajma biti najveća do sada. Očekuje vas više od 30 regionalnih izlagača koji će predstaviti svoje ponude na površini većoj od 2100m2.

Svi smo već upoznati s činjenicom da grafička industrija teško može da funkcioniše bez sajmova. Upravo to se i dokazalo za vreme pandemije pre nekoliko godina, kad ih je većina bila otkazana. No, sajmovi u organizaciji Print Magazina uspevali su i u tom teškom periodu da pronađu put do publike. To je jedan od ključnih razloga zašto je Print21 brzo postao jedan od najpopularnijih i najposjećenijih sajmova u našoj
organizaciji, ali i u branši. Već niz godina Print21 obuhvata sve, od malih aplikacija do velikih formata. Naglasak je na sign & promo segmentu, digitalnoj komercijalnoj štampi iz tabaka, štampi tekstila, etiketa i drugih malih i velikih aplikacija i softverskim rešenjima.

Print21 u Zagrebu održaće se 17. i 18. 4. 2024. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma. Svi dobavljači renomiranih svetskih brendova čekaju vas na sajmu. Proverite koji vas izlagači očekuju!

Uz izložbeni, očekuje vas i edukacijski deo

Uz wrap kutak, edukacijski kutak donosi zanimljive panele s liderima industrije u susret drupi pod nazivom “Ključna područja koja pokreću industriju”. Nakon održavanja ovog panela u Novom Sadu, a zatim i u Ljubljani, sada ćemo i u Zagrebu predstaviti trendove, kretanja, potencijal i razvojni smer grafičke industrije. Fokusiraćemo se na četiri ključna područja. To su automatizacija, štampa ambalaže, komercijalna štampa i štampa tekstila, segmenti koji kontinuirano beleže rast i pokreću industriju.

Tu je naravno i naš popularni Coffee Corner koji će svim posetiocima osigurati besplatnu kafu i sokove, a nedavno smo otvorili i Cocktail Bar koji će oba dana sajma imati Happy Hour s besplatnim koktelima za sve prisutne.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji i na Print21 u Zagrebu ulaz je besplatan, a ulaznicu obezbedite već danas!

Za sva eventualna pitanja ili izlagačke štandove kontaktirajte nas na: [email protected].

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content