Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Izazovi workflow rješenja u tisku velikih formata

Tržište digitalnog tiska velikog formata je ogromno. Prema nekim rezultatima vrijednost digitalne grafike velikog formata u 2019. premašila je 22 milijarde dolara, a očekuje se nastavak ovog  trenda te rast tržišta po stopama od 4 do 6 posto. Više od 50 posto ukupnog prihoda digitalnog tisak velikog formata čini ovih pet aplikacija – POP materijali, plakati, baneri, backlit displeji, a konkurencija na tržištu sve je veća.

Tiskare koje se bave tiskom velikog formata rade puno drugačije nego one koje se bavi manjim formatima.  Prije svega, puno je ručnog rada i čim bilo koji posao dođe do dijela kada je potreban ručni rad, tiskara gubi dio zarade. Svaki put kada posao čeka da bude odrađen, vrijeme isporuke se produžuje. Ključna riječ dakle postaje automatizacija o kojoj će biti riječi na konferenciji Print 4.0.

O važnosti automatizacije i budućnost workflow rješenja za tisak velikog formata te integraciji različitih disciplina u procesima dorade, a sve s ciljem kako bi proizvod bio gotov na vrijeme, govorit će gosp. Mike Hosten,  koji iza sebe 35-godišnje bogato iskustvo rada u grafičkoj industriji. On će u svojem predavanju obuhvatiti kompletan proces, od web/ korisničkog sučelja do otpreme proizvoda, ali i iznijeti prognoze vezane uz korištenje workflow rješenja u tisku velikih formata te istaknuti prednosti rada s tim sustava.

O čemu će još biti riječi, pogledajte u programu konferencije Print 4.0.

Zlatni sponzor konferencije je tvrtka Konica Minolta, a brončani tvrtka Toscana systems d.o.o.

Konferencija_Print4.0_Print_Magazin

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content