PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Izazovi workflow rešenja u štampi velikih formata

Tržište digitalne štampe velikog formata je ogromno. Prema nekim rezultatima, vrednost digitalne grafike velikog formata u 2019. premašila je 22 milijarde dolara, a očekuje se nastavak ovog  trenda i rast tržišta po stopama od 4 do 6%. Više od 50% ukupnog prihoda digitalne štampe velikog formata čini ovih pet aplikacija – POP materijali, plakati, baneri, backlit displeji, a konkurencija na tržištu je sve veća.

Štamparije koje se bave štampom velikog formata rade na drugačiji način u odnosu na one koje se bavi manjim formatima. Pre svega, mnogo je ručnog rada i čim bilo koji posao dođe do dela gde je potreban ručni rad, štamparija gubi deo zarade. Svaki put kada posao čeka da bude odrađen, vreme isporuke se produžava. Ključna reč dakle, postaje automatizacija o kojoj će biti reči na konferenciji Print 4.0.

O važnosti automatizacije i budućnosti workflow rešenja za štampu velikog formata, kao i integraciji različitih disciplina u procesima dorade, a sve s ciljem da proizvod bude spreman na vreme, govoriće g. Mike Hosten,  koji iza sebe ima 35-godišnje bogato iskustvo rada u grafičkoj industriji. On će u svom predavanju obuhvatiti kompletan proces, od web/korisničkog interfejsa do otpremanja proizvoda, ali će izneti i prognoze u vezi sa korišćenjem workflow rešenja u štampi velikih formata i istaći prednosti rada sa takvim sistemom.

O čemu će tu još biti reči, pogledajte u programu konferencije Print 4.0.

Zlatni sponzor konferencije je kompanija Konica Minolta, a bronzani kompanija Toscana systems d.o.o.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content