PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najbolji wraperi opet u akciji!

Natjecanje u obljepljivanju vozila, poznatije kao car wraping, ponovno je dio DA! – Digitalnih Aplikacija koje se idući tjedan, 26. i 27. 2., održavaju u beogradskom Belexpocentru. Adria Balkan Wrap Star ponovno će na jednom mjestu okupiti 12 vrhunskih wrap majstora iz Srbije koji će tijekom dva dana pokazati svoje vještine.

Prvi dan, u srijedu, 26. 2. održat će se eliminacijski krugovi te 2 polufinalna dvoboja, dok je za drugi dan, četvrtak, 27. 2. predviđeno finale. U finalu natjecatelji će imati zadatak u sat i pol vremena kompletno oblijepiti jednu stranu vozila.

Odlična je to prilika da se uvjerite kako vješte ruke wrapera u tren oka vašem limenom ljubimcu daju potpuno novi izgled! Natjecatelji će pri obljepljivanju koristiti KPMF foliju koju je za potrebe ovog natjecanja osigurala tvrtka Car Foil Shop,  dok se za tisak pobrinula tvrtka Fortuna Digital koja je foliju otisnula na HP Latex pisaču.

Tvrtke partneri ovog natjecanja i ovaj put su osigurale vrijedne nagrade za natjecatelje. Car Foil Shop će tako najbolje wrapere nagraditi sa voucherom u vrijednosti od 400€ za kupovinu bilo kojih artikala iz njihove ponude, dok će Fortuna Digital, zajedno s tvrtkom Avery Dennison wraperima pokloniti application alat za lakšu i kvalitetniju izvedbu wrapa, a tu su i nagrade iznenađenja.

Uz natjecanje u obljepljivanju vozila, očekuju vas i edukacijski dio u sklopu kojeg ćete moći vidjeti i sami probati aplicirati folije i materijala iz ponude tvrtki Difol, Jet Direct i Oracal Polikarbonati.

Podsjećamo da je ulaz na DA! za sve posjetitelje besplatan uz prethodnu registraciju putem naše web stranice, gdje možete vidjeti što Vas sve očekuje!

DA-BEOGRAD-BANNER-960X135PX_PRINT_MAGAZIN

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content