Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najbolji wraper-i opet u akciji

Takmičenje u oblepljivanju vozila, poznatije kao car wrapping, ponovo je deo DA! – Digitalnih Aplikacija koje se sledeće nedelje, 26. i 27. 2., održavaju u beogradskom Belexpocentru. Adria Balkan Wrap Star opet će na jednom mestu okupiti 12 vrhunskih wrap majstora iz Srbije koji će tokom dva dana pokazati svoje veštine.

Prvog dana, u sredu, 26. 2. održaće se eliminacijski krugovi i 2 polufinalna dvoboja, dok je za drugi dan, četvrtak, 27. 2. predviđeno finale. U finalu, takmičari će imati zadatak da za sat i po vremena kompletno oblepe jednu stranu vozila.

To je odlična prilika da se uverite kako vešte ruke wraper-a u tren oka vašem limenom ljubimcu daju potpuno novi izgled! Takmičari će pri oblepljivanju koristiti KPMF foliju koju je za potrebe ovog takmičenja obezbedila kompanija Car Foil Shop, dok se za štampu pobrinula kompanija Fortuna Digital koja je foliju odštampala na HP Latex štampaču.

Kompanije partneri ovog takmičenja i ovog puta su se pobrinule za vredne nagrade za takmičare. Car Foil Shop će tako najbolje wrap-ere nagraditi  vaučerom u vrednosti od 400€ za kupovinu bilo kojih artikala iz njihove ponude, dok će Fortuna Digital, zajedno sa kompanijom Avery Dennison wrap-erima pokloniti application alat za lakše i kvalitetnije izvođenje wrap-a, a tu su i nagrade iznenađenja.

Pored takmičenja u oblepljivanju vozila, očekuje vas i edukacijski deo u okviru koga ćete moći da vidite i sami isprobate folije i materijale iz ponude kompanija Difol, Jet Direct i Oracal Polikarbonati.

Podsećamo da je ulaz na DA! za sve posetioce besplatan uz prethodnu registraciju putem naše web stranice, gde možete videti šta Vas sve očekuje!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content