Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Najveći regionalni networking grafičke branše

Prvi sajam u organizaciji Print Magazina održan je prije šest godina u Umagu. Bile su to prve DA! Digitalne Aplikacije. Pokazale su jedan vrlo važan smjer: grafičkoj industriji regije potrebni su sajmovi, druženje, networking.
Od tada do danas u organizaciji Print Magazina održano je više od 10 različitih evenata diljem regije. S ciljanom temom i ciljanom publikom. Iz godine u godinu sve veći i bolji. To je sigurno jedan od ključnih razloga zašto su upravo ti eventi postali jedni od najpopularnijih i najposjećenijih u branši.
Nakon Umaga, Zagreba, Vrdnika, Celja, Beograda, došao je red i na Sarajevo.
U tom duhu želimo vam dobrodošlicu na ukupno četvrti i prvi sajam Print21 u Sarajevu!

Print21 u Sarajevu održat će se 15. i 16. 3. 2023. u prostoru hotela Radon Plaza.

Koncept sajma bit će sličan svim dosadašnjim Print21 sajmovima. Dakle, očekuje vas velik broj izlagača, tehnologija, rješenja i aplikacija. Tu je naravno i edukativni dio gdje ćete saznati sve o najnovijim trendovima u industriji.

Od izlagača tu su: Abias, Alim, Avtera, Carlos Signs, CFS, Eurocop, Europapier, Fortuna Digital, Klio, Konica Minolta, Maxi plus, Misija Brčko i ST Graf.
Što će predstaviti pogledajte ovdje.

Mjesec dana nakon Sarajeva, selimo se u Ljubljanu.

20. i 21. 4. 2023. družimo se na sajmu Print21&PromoDays na Gospodarskom Razstavišču.

Radi se o jubilarnom petom izdanju sajma. Uz to što je jubilarno, specifično je i zbog još dvije stvari. Prva je da se održava na dosad najvećoj površini od cca 3000m2, a druga da donosi svojevrsni 2u1 koncept.
Naime, slovensko izdanje uz Print21 donosi i sajam PromoDays koji će okupiti dobavljače promotivnih proizvoda namijenjenih poslovnom darivanju koji će pokazati trendove za 2023.

O interesu za slovensko izdanje sajma Print21 & PromoDays najbolje govori podatak da su izlagački prostori u oba dijela već gotovo svi popunjeni. 30-ak izlagača pokazat će rješenja vodećih svjetskih brendova u digitalnom tisku te promo segmentu.

Tko su izlagači, pogledajte!  

Uz izložbeni dio, posjetitelje sajmova i u Sarajevu i u Ljubljani očekuje i edukacijski kutak kojeg organiziramo u Sarajevu u suradnji s Udruženjem „Grafičar“, a u Ljubljani s Obrtno-Podjetniškom zbornicom Slovenije, Sekcijom grafičara.
Naravno, tu su i kavice, sokovi i peciva za osvježenje.

Ne propustite priliku za vidjeti trendove i novitete i naravno, networking s kolegama!

Osigurajte svoju besplatnu ulaznicu već danas!

Ulaznica Sarajevo!

Ulaznica Ljubljana!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content