PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ne čekajte zadnji tren – već sada osigurajte svoju ulaznicu za sajam!

Još su ostala svega dva tjedna do početka sajma Print21!

Za one kojima je promaklo, Print Magazin, 15. i 16. 9. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma organizira sajam grafičkih tehnologija Print 21 koji će okupiti grafičku zajednicu, distributere strojeva i opreme, pružatelje i korisnike usluga tiska, grafičke stručnjake, dizajnere i sve druge koji su na bilo koji način povezani s grafičkom industrijom.

Print 21 obuhvatit će sve, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija te pokazati rješenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

Lokalni sajmovi kao pokretači gospodarstva

Pandemija koronavirusa sajamskoj je industriji, kao i mnogim drugima, znatno poremetila planove. No, unatoč cijeloj situaciji i uz punu podršku izlagača, vjerujemo da ćemo vam uspjeti pokazati da je sajamska industrija otporna te da upravo lokalni/regionalni sajmovi mogu biti snažan, u ovom trenutku toliko potreban, gospodarski pokretač. Također, situacija u kojoj se sajamska industrija našla zbog koronavirusa, pogoduje upravo manjim i srednje velikim lokalnim sajmovima, što zbog broja ljudi  i socijalne distance, što zbog restrikcija vezanih uz putovanja.  Jednim dijelom, i mi smo se vodili svim tim činjenicama.

Uz izložbeni dio, očekuju Vas još i …

Tijekom dva dana na sajmu Vas na cca 2000m2 očekuje ukupno 20 izlagačkih prostora na kojima će svoja rješenja i ponudu uz vodeće proizvođače tehnologija predstaviti i pružatelji usluga tiska. Popis izlagača i što će predstaviti pogledajte ovdje.

Na sajmu vas očekuju i različite popratne aktivnosti:

  • stručni program – „Budućnost sign&promo industrije“ (15. 9.) i „Ambalaža i etikete“ (16. 9.)
  • Wrap Star* natjecanje u obljepljivanju vozila
  • live radionice: Tvornica majica i Tvornica svjetlećih reklama.

*prijave za Wrap Star natjecanje primamo do 10. 9.!

Sigurnosne mjere na najvišem nivou

S obzirom da se sajam održava na prostoru od cca 2000m2, bit će puno jednostavnije pridržavati se svih propisanih mjera vezanih uz Covid-19.

Poštivajući smjernice HZJZ, organizacijski tim sajma Print 21 uveo je sve potrebne mjere kojima se  minimizira rizik zaraze koronavirusom. Uz preporučene mjere HZJZ-a, za sve posjetitelje su osigurane besplatne maske na ulazu, svima će se na ulazu mjeriti temperatura, a osigurane su i higijenske jedinice za dezinfekciju ruku.

S obzirom da se posjetitelji prijavljuju putem naše web stranice prije samog početka sajma, ispoštovat će se i odluka HZJZ-a vezana uz detaljan popis sudionika. S obzirom da se epidemiološka situacija mijenja iz dana u dan, svi zajedno moramo biti vrlo fleksibilni i spremni na izazove. Što se samog sajma tiče, spremni smo!

ZA SVE POSJETITELJE ULAZ NA SAJAM PRINT 21 JE BESPLATAN!
POTREBNA JE SAMO PRETHODNA PRIJAVA!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content