Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ne čekajte poslednji minut – obezbedite svoju ulaznicu za sajam već danas!

Još su samo dve nedelje ostale do početka sajma Print21!

Za one koji su propustili, Print Magazin, 15. i 16. 9. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma organizuje sajam grafičkih tehnologija Print 21 koji će okupiti grafičku zajednicu, distributere mašina i opreme, pružaoce i korisnike usluga štampe, grafičke stručnjake, dizajnere i sve druge koji su na bilo koji način povezani s grafičkom industrijom.

Print 21 obuhvatiće sve, od malih aplikacija do velikih formata, s akcentom na sign & promo segment, digitalnu komercijalnu štampu iz tabaka, štampu tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija i pokazaće rešenja i mogućnosti na nekim od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije.

Lokalni sajmovi kao pokretači privrede

Pandemija koronavirusa je sajamskoj industriji, kao i mnogim drugim, znatno poremetila planove. Ipak, uprkos celoj situaciji i uz punu podršku izlagača, verujemo da ćemo uspeti da vam pokažemo da je sajamska industrija otporna i da upravo lokalni/regionalni sajmovi mogu biti snažan, u ovom trenutku toliko potreban, pokretač privrede. Takođe, situacija u kojoj se sajamska industrija našla zbog koronavirusa, pogoduje upravo manjim i srednje velikim lokalnim sajmovima, što zbog broja ljudi  i socijalne distance, što zbog restrikcija vezanih za putovanja.  Jednim delom smo se i mi vodili svim tim činjenicama.

Uz izložbeni deo, očekuju Vas još i …

Tokom dva dana sajma, na otprilike 2000 m2 očekuje Vas ukupno 20 izlagačkih prostora na kojima će svoja rešenja i ponudu uz vodeće proizvođače tehnologija predstaviti i pružaoci usluga štampe. Popis izlagača i ono što će predstaviti pogledajte ovde.

Na sajmu vas očekuju i različite propratne aktivnosti:

  • stručni program – „Budućnost sign&promo industrije“ (15. 9.) i „Ambalaža i etikete“ (16. 9.)
  • Wrap Star* takmičenje u oblepljivanju vozila
  • Live radionice: Tvornica majica i Tvornica svetlećih reklama.

*prijave za Wrap Star takmičenje primamo do 10. 9.!

Sigurnosne mere na najvišem nivou

S obzirom na to da se sajam održava na prostoru od otprilike 2000 m2, biće  jednostavnije pridržavati se svih propisanih mera vezanih za Covid-19.

Poštujući smernice HZJZ, organizacioni tim sajma Print 21 uveo je sve potrebne mere kojima se  minimalizuje rizik zaraze koronavirusom. Uz preporučene mere HZJZ-a, za sve posetioce su obezbeđene besplatne maske na ulazu, svima će se na ulazu meriti temperatura, a obezbeđene su i higijenske jedinice za dezinfekciju ruku.

S obzirom na to da se posetioci prijavljuju putem naše web stranice pre samog početka sajma, ispoštovaće se i odluka HZJZ-a vezana za detaljan popis učesnika. S obzirom na to da se epidemiološka situacija menja iz dana u dan, svi zajedno moramo biti vrlo fleksibilni i spremni na izazove. Što se samog sajma tiče, spremni smo!

ZA SVE POSETIOCE ULAZ NA SAJAM PRINT 21 JE BESPLATAN!
POTREBNA JE SAMO PRETHODNA PRIJAVA!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content