PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report DA! Celje: Što kažu izlagači?

Jubilarne 5. DA! Digitalne Aplikacije su iza nas. Kako bismo vam približili i podsjetili vas na sve što je bilo predstavljeno i pokazano na ukupno 20 izlagačkih prostora u Celju, pozivamo vas da posjetite Print Magazin You Tube kanal

Naime, za sve vas koji niste mogli doći u Celje 17. i 18. 6., pripremili smo Print Report DA! specijal. Print Report DA! donosi kratke intervju s izlagačima. S obzirom na tempo života u kojemu je svaka minuta vremena dragocjena, ovo je najjednostavniji način da, između ostalog, saznate što su sve izlagači pokazali, na što su stavili naglasak, zašto su se odlučili na sudjelovanje, u kojem smjeru planiraju razvoj, koje su to tehnologije i rješenja koja će dominirati branšom te kako uspjeti u ova izazovna vremena.

Podsjećamo da je na ukupno 20 izlagačkih prostora bilo je izloženo oko 35 različitih strojeva i rješenja, koja su uključivale i dvije regionalne premijere. Definitivno, neka od najboljih rješenja digitalnog tiska u ovom trenutku. Bilo je u Celju za svakoga po nešto –  od rješenja za tisak (malih i velikih formata) i doradu pa sve do materijala i softverskih rješenja.

Svoju ponudu predstavili su : CDS, MDS/Canon, Grafika, Elisa print, STH, Ino Žiri, Grec, Eurocop, Konica Minolta, Tuplex, Nanodiy, Pako – sign &parts, N.C. R., Graphic Center, Fortuna Digital, Kolorado, Dipa, Toscana Systems te Cron.

Svih 20 kratkih i zanimljivih Print Report intrevjua pogledajte na Print Magazin You Tube kanalu. Oni su svakako najbolja pozivnica da nam se pridružite i na 6. DA! iduće godine!

Gumb-za-e-newsletter-2

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content