PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report DA! Celje: šta kažu izlagači?

Jubilarne 5. DA! Digitalne Aplikacije su iza nas. Kako bismo vam približili i podsetili vas na sve što je bilo predstavljeno i pokazano na ukupno 20 izlagačkih prostora u Celju, pozivamo vas da posetite Print Magazin You Tube kanal.

Naime, za sve vas koji niste mogli da dođete u Celje 17. i 18. 6., pripremili smo Print Report DA! specijal. Print Report DA! donosi kratke intervju s izlagačima. S obzirom na tempo života u kome je svaki minut vremena dragocen, ovo je najjednostavniji način da, između ostalog, saznate što su sve izlagači pokazali, na što su stavili akcenat, zašto su odlučili da učestvuju, u kom smeru planiraju razvoj, koje su to tehnologije i rešenja koja će dominirati branšom i kako uspeti u ovim izazovnim vremenima.

Podsećamo da je na ukupno 20 izlagačkih prostora bilo izloženo oko 35 različitih mašina i rešenja, koji su uključivali i dve regionalne premijere. Definitivno, neka od najboljih rešenja digitalne štampe u ovom trenutku. Bilo je u Celju za svakoga po nešto –  od rešenja za štampu (malih i velikih formata) i doradu pa sve do materijala i softverskih rešenja.

Svoju ponudu predstavili su : CDS, MDS/Canon, Grafika, Elisa print, STH, Ino Žiri, Grec, Eurocop, Konica Minolta, Tuplex, Nanodiy, Pako – sign &parts, N.C. R., Graphic Center, Fortuna Digital, Kolorado, Dipa, Toscana Systems te Cron.

Svih 20 kratkih i zanimljivih Print Report intrevjua pogledajte na Print Magazin You Tube kanalu. Oni su svakako najbolja pozivnica da nam se pridružite i na 6. DA! iduće godine!

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content