PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Efikasno upravljanje ofsetnom komercijalnom štampom

Nivo konkurentnosti u komercijalnoj ofsetnoj štampi vrlo je visoka jer kupci traže visoki kvalitet, niske cene i brzu isporuku. Sve to traži od štampara da drže konkurenciju na oku, ulažu u novu opremu i softver. Zašto? Da ne bi zaostajali i da bi maksimalno iskoristili mogućnosti na tržištu. Iz istog razloga ni štamparije iz segmenta ofsetne komercijalne štampe ne mogu prestati da traže nove načine za optimizaciju proizvodnog procesa.

S obzirom na zahteve tržišta koji se odnose na kvalitet, vrednost i vreme isporuke, kompanije se moraju pobrinuti da njihovi poslovni i proizvodni procesi budu visoko automatizovani, upravljanje zaposlenima efikasno i da prate najnovije tehnološke novosti.

Sistrade® MIS | ERP sistem za sektor komercijalne ofsetne štampe pruža sve potrebne informacije za efikasno upravljanje kompanijom. Kao modularno rešenje sastoji se od upravljanja procenama i  prodajom sa svim ponudama i proračunom troškova. To uključuje dostavu i fakturisanje, upravljanje narudžbama kupaca, zalihama i nabavkom, skladištenjem, rasporedom poslova i proizvodnjom i sva dodatna rešenja koja obezbeđuju kontrolu kvaliteta i upravljanje.

Kako Sistrade® MIS | ERP rešenje može da pomogne pri unapređenju poslovanja, kontrolisanju troškove i povećanju produktivnost i šta je ključno pročitajte u online izdanju Print Magazina!

Zašto je važno okrenuti se automatizovanim workflow rešenjima saznaćete ako dođete na  konferenciju Print 4.0
Na konferenciji učestvuje i Sistrade®!

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content