Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Još 3 nedelje do sajma Print 21!

Ostalo je još manje od 3 nedelje do održavanja dugo očekivanog sajma grafičkih tehnologija pod nazivom Print 21. Sredinom 9. meseca, tačnije 15. i 16. septembra, Print 21 će okupiti grafičku zajednicu u prostorima Kongresne dvorane Zagrebačkog velesajma. Za ovaj događaj je obezbeđeno 2000 m2 izložbenog prostora, a s obzirom na prilično veliku površinu prostora, biće znatno jednostavnije pridržavati se svih propisanih mera u vezi sa Covid-19.

Print 21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti sve, od malih aplikacija do velikih formata, sa akcentom na sign & promo segment, digitalnu komercijalnu štampu iz tabaka, štampu tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija. Sajam Print 21 će na jednom mestu okupiti distributere, štamparije i korisnike usluga štampe i pokazati im rešenja i mogućnosti u nekim od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije.

Važan događaj za industriju

Nakon opšteg lockdown-a, privredi su pod hitno potrebna prodajna mesta za svoje proizvode. Upravo su sajmovi jedan od najbržih modela koji pružaju mogućnost za oporavak privrede i mogu biti signal za novi početak.

Svojim konceptom koji se prvenstveno fokusira na sigurnost posetilaca, izlagača i osoblja koje ga organizuje, sajam Print 21 stvara nove osnove suživota ekonomije u trenucima zdravstvene krize.

Predstavljanje novih tehnologija grafičkoj zajednici

Tokom prethodnih godina, proizvođači grafičkih tehnologija su investirali  značajna sredstva u istraživanja i razvoj. Odlaganjem svetskih sajmova kao što su drupa i Fespa, nove tehnologije nisu uspele da pronađu pravi put do korisnika. Lokalni sajmovi su trenutno jedna od retkih platformi putem kojih najnovije tehnologije mogu da se predstave korisnicima.

Aktivnosti kojima ćemo se baviti

Na sajmu vas uz izložbeni deo očekuju i razne aktivnosti koje uključuju konferencijski deo, Wrap Star takmičenje u oblepljivanju vozila kao i radionice pod nazivom „Tvornica majica“ i „Tvornica svijetlećih reklama“.

U okviru konferencijskog dela, tokom dva dana biće održana edukativna predavanja vezana za teme „Budućnost sign industrije“ (prvi dan sajma) i „Ambalaža i etikete“ (drugi dan sajma). Wrap Star takmičenje u oblepljivanju vozila ovog puta će okupiti 12 timova po 2 wrap-era koji će se takmičiti za vredne nagrade i pokazati ko je najbolji u svom poslu. U okviru sajma održaće se i dve radionice pod nazivom „Tvornica majica“ i „Tvornica svijetlećih reklama“ na kojima će posetioci moći da učestvuju.

*prijave za Wrap Star takmičenje primamo do 10. 9.!

Sigurnosne mere na najvišem nivou

Poštujući smernice HZJZ koji je dao preporuke za manifestacije, organizacijski tim sajma Print 21 uveo je dodatni niz mera kojima se minimalizuje rizik od zaraze koronavirusom.

Dodatne mere koje su donešene uz preporučene mere HZJZ su: merenje temperature na ulazu svim posetiocima, kao i besplatne maske za sve posetioce. Osigurane su i higijenske jedinice za dezinfekciju ruku. S obzirom da se posetioci prijavljuju preko naše web stranice pre samog početka sajma, ispoštovaće se odluka HZJZ u vezi sa detaljnim popisom učesnika. Ipak, pošto se svaki dan nešto može promeniti, svi zajedno moramo biti vrlo fleksibilni i spremni na izazove.

Naši standardi higijenske zaštite i dezinfekcije obezbeđuju sigurnost i zdravlje naših izlagača, posetioca, partnera i zaposlenih na najbolji mogući način. Spremni smo!

ZA SVE POSETIOCE SAJMA PRINT 21, ULAZ JE BESPLATAN, SAMO JE POTREBNA PRETHODNA PRIJAVA!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content