PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kompanija Difol Zlatni partner sajma Print21 u Novom Sadu

Print21 je već dobro poznat i etabliran sajam grafičkih tehnologija, rešenja i aplikacija na našim prostorima. Fokusira se, uglavnom, na digitalnu štampu i pokriva skoro sve njene segmente, od malih aplikacija do velikih formata. Takođe, to je jedini sajam grafike do sada održan u čak četiri grada u regionu. Po dva puta u Zagrebu i Beogradu i po jednom u Sarajevu i Ljubljani. Sledeće godine biće održan u Novom Sadu, a kompanija Difol podržala je sajam kao Zlatni partner.

Kako nam je rekao g. Dejan Bradić, menadžer nabavke i izvoza u kompaniji Difol, Zlatno partnerstvo sajma Print21 bilo je sledeći logičan korak nakon osvajanja Zlatnog pečata za ukupan kvalitet na ovogodišnjem sajmu Grafima.

„Print Magazin radi odličan posao na promociji grafičke industrije u regionu i želimo da damo svoj doprinos promociji i podizanju industrije na još viši nivo. Naš fokus, i kao Zlatni partner i kao izlagač, je da iz godine u godinu podižemo kvalitet i raznovrsnost naše ponude, te da kupcima i posetiocima pružimo mogućnost izbora najsavremenijih tehnologija iz svih aspekata grafike“, rekao je g. Bradić.

Inače, Difol je porodična kompanija koja već 30 godina posluje na tržištu grafičkih materijala. Njihovi počeci vezani su za boje za sito štampu i samolepljive folije, odakle su korak po korak razvijali i širili ponudu. Danas su jedni od lidera u prodaji grafičkih materijala, kao i mašina i boja za grafiku velikog formata. Fokusirani su na premium brendove i zastupnici su gotovo isključivo evropskih, japanskih i američkih proizvođača.

Šta posetioci mogu da očekuju na vašem štandu na sajmu Print21 u Novom Sadu?

Postavka još uvek nije finalizovana, mnogo zavisi od dinamike puštanja novih mašina u prodaju od strane samih proizvođača. Ono što je sasvim izvesno jeste da će se, ukoliko u narednom periodu na tržište izađe određeni novitet, neki od naših partnera, naći na Print21 u Novom Sadu. Naš fokus je uvek da posetiocima uživo pokažemo u tom trenutku najsavremenije tehnologije u grafičkoj industriji u svetu.

Koliko su nastupi na sajmovima važni za vas kao kompaniju, ali i za grafičku industriju u Srbiji?

Naše ovogodišnje predstavljanje na Grafimi, kao i planovi za Print21 u Novom Sadu pokazuju da su sajmovi za nas od ključnog značaja i za marketing i za prodaju. Želimo da Difol bude sinonim za modernost, kvalitet i pouzdanost, odnosno da posetioci uvek znaju da na našem štandu mogu pronaći najnovije rešenje za bilo koju vrstu aplikacije koju žele.

Šta je obeležilo kompaniju Difol u 2023. godini i kakva su vaša očekivanja i planovi za 2024. godinu?

Teško je izdvojiti nekoliko stvari koje su obeležile 2023. Ako bih morao da biram, po meni,  ističe se uspostavljanje saradnje sa francuskim proizvođačem lasera ​​i mehaničkih graverki, kompanijom Gravotech. Zatim, što se tiče Roland DG, ove godine smo imali lansiranje nove DG Express serije štampača i print&cut mašina (eko-solvent i UV). Pored toga, i Roland i Brother su lansirali nove ekološki prihvatljive ekološke latex i resin modele printera. Na kraju, moramo istaći naše učešće na ovogodišnjem sajmu Grafima. Tamo smo, pored nagrada za neke od prikazanih mašina, dobili i Zlatni pečat za ukupan kvalitet.

Što se tiče 2024. godine, očekuju nas Print21, nova Grafima i novi modeli mašina koje još ne možemo da otkrijemo. U 2023. godini smo postigli veliki uspeh, na koji sada, umesto na uspeh, moramo da gledamo kao na novi standard. Ovo će nam sigurno omogućiti da nastavimo da rastemo i unapređujemo se.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content