PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kornit Presto MAX uvodi pigmentne boje u masovnu proizvodnju tekstila

Kornit Digital je na sajmu ITMA u Milanu pokazao kako izgleda kada se moda podigne na novi nivo uz pomoć tehnologije digitalne štampe. Naime, predstavili su unapređeni Kornit Presto MAX sistem. Novi sistem je, kako kažu, dizajniran imajući na umu industriju mode i kućne dekoracije, a obe imaju veliki potencijal.

Kako nam je za Print Report rekao Danni Gazit, šef proizvodnje u kompaniji Kornit Digital, Kornit Presto MAX donosi digitalnu štampu sa pigmentnim bojama na tržište. To podiže ovaj segment na potpuno novi nivo, i uvodi pigmentne boje u masovnu proizvodnju.

Sa brzinom štampe od 300m2/h i vrhunskim kvalitetom, kao novinu donosi i mogućnost štampe na obojenim materijalima.

Takođe, na sajmu ITMAsu predstavili novu NeoPigment Vivido boju koja razbija sve barijere kako bi postigla još tamniju, dublju crnu i druge boje i postavila nove modne standarde procesom baziranim na pigmentu. Kornitovo rešenje nudi pojednostavljen i potpuno suv proces za najodrživiju dekoraciju na tkanini.

Kornit Presto MAXDTP printer razvijen je i vođen principima pristupačnosti i održivosti. Ne samo da ova inovativna tehnologija približava proizvodnju odeće većem broju ljudi, već takođe smanjuje ugljenični otisak celog procesa i potrošnju vode.

Kornit ističe da danas Kornit Presto MAX štampa u proseku više od 800.000 m2 tkanine svake godine. U istom vremenskom okviru, inovativni proces štampanja štedi 55.771.899 litara vode u poređenju sa tradicionalnim metodama štampanja.

Više o ovoj tehnologiji pogledajte u kratkom Print Report-u na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content