PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Potražnja za DTF printerima nastavlja da raste i u 2024.

Poslednjih godina, DTF štampači dobijaju na popularnosti. Razlog tome je činjenica da DTF štampači mogu da štampaju visokokvalitetne uzorke po relativno niskoj ceni. Štaviše, štampani uzorci imaju odličnu izdržljivost, što znači da mogu dugo trajati i da se neće lako istrošiti. Zbog ovih prednosti, DTF štampači su savršen izbor za, na primer, štampanje odeće. U cilju daljeg povećanja tržišnog udela, proizvođači kontinuirano poboljšavaju svoje performanse.

DTF štampači za ekološki prihvatljiviju 2024.

Zaštita životne sredine je uvek „vruća“ tema, a ljudi sve više pažnje posvećuju pitanjima zaštite životne sredine. Teže je izabrati proizvode koji su ekološki prihvatljiviji. Što se tiče današnjih DTF štampača, oni su već ispunili standarde zaštite životne sredine. Na primer, sito štampa proizvodi velike količine otpadnih voda i zagađenja u procesu predobrade. Nasuprot tome, DTF štampači neće proizvoditi otpadnu vodu, gas ili drugo zagađenje. Opremljeni su integrisanim prečistačem koji efikasno apsorbuje dim prašine tokom procesa štampanja i automatski ga prerađuje u tečnost. Dakle, „zeleno“ i bez zagađivanja.

U međuvremenu, proizvođači će sigurno nastaviti da poboljšavaju kapacitet DTF štampača kako bi ih učinili ekološki prihvatljivijim.

Dalji rast potražnje za personalizacijom

Poslednjih godina postoji trend rasta potražnje za personalizovanim proizvodima među kupcima. Žele da se oblače drugačije kako bi privukli pažnju uživo ili na društvenim mrežama. Kako bi išli u korak sa trendom, sve veći broj prodavaca nudi usluge personalizacije. DTF štampači imaju odlične mogućnosti u ovom segmentu. Ono što treba da se uradi je da se dizajniraju personalizovani šabloni na računaru. Svi personalizovani uzorci mogu da se štampaju na jednom DTF filmu u isto vreme, što štedi mnogo vremena.
Sa ovog aspekta, 2024. godine će sigurno beležiti veću upotrebu DTF štampača.

Raznolikost dizajna DTF štampača

Tržište štampe odeće se razvija velikom brzinom, a očekuje se dalje širenje ovog segmenta tržišta. Modni trendovi koji se brzo menjaju podstiču trgovce da stalno lansiraju nove proizvode visokog kvaliteta. Brzi, efikasni i isplativi DTF štampači su prvi izbor za one koji žele da uđu u industriju štampe odeće ili da prošire svoje poslovanje. Stoga ne čudi što se na tržištu poslednjih godina pojavio veliki broj proizvođača DTF štampača.

Kako bi se izdvojili među konkurencijom, mnogi su odlučili da obrate pažnju na dizajn, odnosno sam izgled DTF štampača. Na primer, kroz oblik, veličinu, različite i neobične boje, jer ponekad jedinstveni dizajn može ostaviti dubok utisak na kupce.

Poboljšanje kapaciteta

Ali, kao što je poznato, svaka medalja ima dva lica. Na dodir, DTF štampani uzorci nisu tako mekani ili prozračni kao oni odštampani sublimacijom. Dakle, u ovom aspektu, proizvođači će morati da porade na tome da uzorak bude prijatniji na dodir, i da reše problemprozračnosti.

Sve u svemu, potražnja za DTF štampačima će nastaviti da raste u 2024. Sa razvojem tehnologije, DTF štampači donose beskrajne mogućnosti u budućnosti. Ako razmišljate o ulasku u industriju štampe odeće, DTF je opcija koju treba razmotriti.

Izvor: Sublistar

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content