PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Vrhunska tehnologija u novootvorenom Konica Minolta showroom-u u Sarajevu

Konica Minolta ove godine slavi 150 godina poslovanja! 150 godina napretka, inovacija i stalnog razvoja. Ovaj značajann jubilej obeležen je, između ostalog, i otvaranjem novog izložbenog prostora u Sarajevu, u ulici Azize Šaćirbegović 1.

Ovom prilikom organizovani su i Dani otvorenih vrata, od 4. do 8. decembra.Odlična poseta je dokaz kvaliteta i poverenja u Konica Minolta rešenja.

Izložbeni salon je svečano otvorio g. Nj. E. Kinefuchi Massami, ambasador Japana u Bosni i Hercegovini i gđa Branka Domazet, direktorka Konica Minolta Adria.

„Konica Minolta je odigrala izuzetno važnu ulogu u modernizaciji Japana svih ovih 150 godina. Izuzetno mi je drago da tako uspešna japanska kompanija ima istu ulogu u Bosni i Hercegovini“, rekao je ambasador Massami.

„Konica Minolta poslovna rešenja BH deo je globalnog lidera Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. Sa centralnom kancelarijom u Sarajevu i snažnom partnerskom mrežom, pružamo vrhunska rešenja digitalne ere. Ovaj jubilej, 150 godina poslovanja Konica Minolte, potvrda je naše posvećenosti inovacijama, izvrsnosti i održivom poslovanju. Na tržište digitalne štampe ušli smo još 2004. godine i od tada postavljamo standarde“, naglasio je g. Mirza Merzić, direktor Konica Minolta poslovnih rešenja BH.

Inovacije u fokusu

U fokusu događaja bilo je predstavljanje inovacija u industriji digitalne štampe, video i rešenja za upravljanje dokumentima.

U segmentu digitalne štampe, akcenat je bio na AccurioPress C12000 seriji, inovaciji koja postavlja novi standard u oblasti digitalne štampe.

„Ovaj uređaj, 20% brži od bilo kog drugog Konica Minolta rešenja zasnovanog na toneru, korisnicima pruža brzinu štampanja od 120 A4 stranica u minuti. Sa jednostavnim rukovanjem i mogućnošću zapošljavanja operatera bez posebnih veština, AccurioPress C12000 poboljšava operativnu efikasnost, smanjuje troškove i obezbeđuje brz povrat ulaganja“, naglasio je g. Edin Smajović, servisni menadžer.

Posebnu pažnju posetilaca privukle su inovacije u oblasti video nadzora, MOBOTIX video rešenjai rešenja za upravljanje dokumentima M-Files DMS sistem.

„MOBOTIKS video rešenja predstavljaju vrhunsku tehnologiju koja pruža napredne opcije za bezbednosni nadzor i optimizaciju poslovnih procesa. Rešenje pruža inteligentne funkcije kao što su analiza lica, detekcija pokreta i povezivanje sa drugim poslovnim sistemima. Naš inovativni pristup postavlja visoke standarde u oblasti video nadzora, nudeći preciznost i fleksibilnost u implementaciji“, rekao je g. Jasin Bajramović, predstavnik prodaje MOBOTIKS video rešenja;

M-Files DMS sistem je napredno rešenje za upravljanje dokumentima i poslovnim informacijama. Sistem je prilagodljiv specifičnim potrebama korisnika. Bezbedan je i lak za korišćenje, omogućava optimizaciju poslovnih procesa i poboljšava produktivnost.

Sa stručnošću u obradi podataka, Konica Minolta podržava svoje klijente na njihovom putu ka digitalnoj zrelosti, pružajući vrhunska digitalna rešenja i podršku. Naša odlučnost da svojim radom i inovacijama doprinesemo održivom rastu naše kompanije, naših partnera i bosanskohercegovačkog društva ostaje vodeći princip našeg poslovanja. 150 godina je samo početak“, zaključio je g. Mirza Merzić.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content