Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Slike i video govore najbolje – Textile Week Adria

Prije nešto više od dva tjedan održan je, u organizaciji Print Magazina, Textile Week Adria. Brojka od gotovo tisuću posjetitelja najbolji je pokazatelj koliki interes vlada za tekstilom. Zato je s punim pravom ova industrija svrstana među jednu od strateških i od strane Europske Unije.

Tekstilna industrija trenutno prolazi kroz fazu velikih promjena. Automatizacija i digitalizacija procesa proizvodnje, inovativne tehnologije, ali i održivost, cirkularna ekonomija te novi zakonodavni okvir najvažniji su dio tih promjena. 

Koncept cijelog događanja bio je zamišljen tako da kroz sajamski i konferencijski dio objedini upravo ta područja. Posjetitelji su na jednom mjestu mogli upoznati sve korake u nastanku jednog tekstilnog proizvoda. Naglasak oba dijela bio je na: tehnologijama krojenja, šivanja i dorade tekstila, pratećim rješenjima i repromaterijalu, brzo rastućim i sve popularnijim tehnologijama digitalnog tiska tekstila, automatizaciji i digitalizaciji procesa proizvodnje, održivosti, ekologiji, zakonodavstvu.

U sajamskom dijelu 20 izlagača predstavilo je svoju bogatu i raznoliku ponudu. Bile su tu: tehnologije krojenja, šivanja i dorade tekstila, rješenja za automatizaciju, vrhunski repromaterijal, različite tehnologije tiska na tekstil (DTG, DTF, sitotisak, sublimacija…), boje za tisak na tekstil, veletrgovci tekstilom, promotivni tekstil…i još puno toga!
Predstavile su se ove tvrtke:  Avorato, Cotton Classics, DIT-Epson, DRM, Elektroterm, Falk&Ross, Graphic Center, Igepa Pako, Kornit Digital, Kimateks, Latea, Mega Dizajn, Nanodiy, Og grafika, Šivanol/Pertec Machines, Rigo, STH, Total Sport, UTT i Witpac.

Konferencijski dio oba dana bio je posvećen kretanjima, budućnosti, trendovima i izazovima u industriji te predstavljanju aktualnih tehnologija.

No, kako slika i video govore puno više od pisane riječi, pogledajte Textile Week Adria FOTOGALERIJU i video. Uvjerite se u potencijal tekstilne industrije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content