PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Slike i video govore najbolje – Textile Week Adria

Pre otprilike mesec dana održan je Textile Week Adria u organizaciji Print Magazina. Koliko je interesovanje za tekstil najbolje govori cifra od skoro hiljadu posetilaca. Zbog toga se ova industrija s pravom svrstava u jednu od strateških od strane Evropske unije.

Tekstilna industrija trenutno prolazi kroz fazu velikih promena. Automatizacija i digitalizacija procesa proizvodnje, inovativne tehnologije, ali i održivost, cirkularna ekonomija i novi zakonodavni okvir su najvažniji deo ovih promena.

Koncept čitave manifestacije je osmišljen tako da objedini ove prostore kroz sajamski i konferencijski deo. Posetioci su na jednom mestu mogli da vide sve korake u stvaranju tekstilnog proizvoda. Akcenat oba dela bio je na: tehnologijama krojenja, šivenja i dorade tekstila, pratećim rešenjima i sirovinama, brzorastućim i sve popularnijim tehnologijama digitalne štampe na tekstilu, automatizaciji i digitalizaciji procesa proizvodnje, održivosti, ekologiji, zakonodavstvu.

U sajamskom delu svoju bogatu i raznovrsnu ponudu predstavilo je 20 izlagača. Tu su bile: tehnologije krojenja, šivenja i dorade tekstila, rešenja za automatizaciju, visokokvalitetne sirovine, razne tehnologije štampe na tekstilu (DTG, DTF, sito štampa, sublimacija…), boje za štampanje tekstila, trgovci tekstilom na veliko, reklamni tekstil… i još mnogo toga! Predstavile su se sledeće kompanije: Avorato, Cotton Classics, DIT-Epson, DRM, Elektroterm, Falk&Ross, Graphic Center, Igepa Pako, Kornit Digital, Kimateks, Latea, Mega Dizajn, Nanodiy, Og grafika, Šivanol/Pertec Machines, Rigo, STH, Total Sport, UTT i Witpac.

Konferencijski deo oba dana bio je posvećen kretanjima, budućnosti, trendovima i izazovima u industriji i predstavljanju aktuelnih tehnologija.

Međutim, pošto slike i video govore puno više od pisane reči, pogledajte Textile Week Adria FOTOGALERIJU i video. Uverite se u potencijal tekstilne industrije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content