Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Što donosi drugi broj Print Magazina u 2024.?

Na vaše adrese uskoro stiže drugi broj Print Magazina u 2024.! Zanimljivih članaka, izvještaja, intervjua niti ovaj put ne manjka.
Prije svega, najavljujemo novo izdanje sajma Print21 u Zagrebu, 17. i 18. 4. S više od 30 izlagača bit će to najveće izdanje sajma Print21 do sada. Tko su izlagači i što predstavljaju pogledajte na www.print21.eu
Na istoj stranici je i link za registraciju kako biste došli do ulaznice.

Uz najavu zagrebačkog izdanja, donosimo i izvještaj s prvog ovogodišnjeg sajma Print21 održanog u Novom Sadu.  Što se ostalih evenata tiče, pročitajte i kako je bilo na panelu “Ključna područja koja pokreću industriju” održanom u Ljubljani. S renomiranim stručnjacima pričali smo na temu automatizacije, tiska ambalaže i komercijalnog tiska. Uspjeli smo otići i na FESPA-u u Amsterdam. Unatoč nadolazećoj drupi, zasjala je s pregršt noviteta.
Kao i uvijek, pišemo i o zanimljivim instalacijama:

  • Symbol Group instalirala je Fujifilm Acuity Prime 26 u tiskari Slovo
  • Eurocop je slovenskoj tiskari S-Graf instalirao Ricoh Pro C7500
  • N.C.R. je u tiskari JAK instalirao Mutoh XpetJet 661 UF

Što se tehnologija tiče, donosimo zanimljive priče o Zünd cutterima i Flexcel NX tehnologiji koje na tržište regija donose tvrtka Grafik.net i Grafoadria. Pišemo i o Xerox Beyond CMYK tehnologiji. Konica Minolta predstavlja AccurioPress 12000 u impresivnoj konfiguraciji s inline trimming Unit TU-510. Imamo i ekskluzivnu priču o novoj suradnju tvrtke Radin koja na tržište odnedavno donosi Gongzheng tehnologiju.

U temi broja pišemo u UV desktop printerima. Jednostavnost rada s ovom tehnologijom te široki raspon primjene mamac je koji je uvukao UV printere u različite branše. Donosimo priču i o vječnoj dilemi, investirati u poznati brend UV printera ili riskirati s nepoznatim.
Sve u svemu, nadamo se da ćete i ovaj broj Print Magazina čitati sa zadovoljstvom te pronaći zanimljive i korisne informacija koje će vam dobro doći u svakodnevnom poslu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content