PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Šta donosi drugi broj Print Magazina u 2024.?

Na vaše adrese uskoro stiže drugi broj Print Magazina u 2024. godini! Interesantni članci, reportaže, intervjui ni ovoga puta neće izostati.
Pre svega, najavljujemo novo izdanje Print21 sajma u Zagrebu, 17. i 18. aprila. Sa više od 30 izlagača, to će biti najveće izdanje Print21 sajma do sada. Ko su izlagači i šta predstavljaju pogledajte na www.print21.eu
Na istoj strani nalazi se i link za registraciju kako biste preuzeli vašu ulaznicu.

Uz najavu zagrebačkog izdanja, donosimo i izveštaj sa prvog ovogodišnjeg Print21 sajma održanog u Novom Sadu. Što se tiče ostalih događaja, pročitajte i kako je bilo na panelu „Ključne oblasti koje pokreću industriju“ održanom u Ljubljani. Razgovarali smo sa renomiranim stručnjacima na temu automatizacije, štampe ambalaže i komercijalne štampe. Uspeli smo da odemo i na FESPA-u u Amsterdam. Uprkos predstojećoj drupi, zablistala je sa pregršt noviteta.
Kao i uvek, pišemo i o zanimljivim instalacijama:

  • Simbol Group je instalirao Fujifilm Acuity Printer26 u štampariji Slovo
  • Eurocop je instalirao Ricoh Pro C7500 u slovenačkoj štampariji S-Graf
  • N.C.R. je instalirao Mutoh XpetJet 661 UF u štampariji JAK

Što se tehnologije tiče, donosimo zanimljive priče o Zünd cutterima i Flexcel NX tehnologiji koje su na regionalno tržište doneli Grafik.net i Grafoadria. Takođe, pišemo i o Xerox Beyond CMYK tehnologiji. Konica Minolta predstavlja AccurioPress 12000 u impresivnoj konfiguraciji sa inline trimming Unit TU-510. Imamo i ekskluzivnu priču o novoj saradnji sa kompanijom Radin, koja je nedavno na tržište donela Gongzheng tehnologiju.
U temi broja pišemo o UV desktop štampačima. Jednostavnost rada sa ovom tehnologijom i širok spektar primena je mamac koji je uvukao UV štampače u različite industrije. Donosimo priču o večnoj dilemi: da li investirati u poznati brend UV printera ili rizikovati sa nepoznatim.

Sve u svemu, nadamo se da ćete sa zadovoljstvom pročitati ovaj broj Print Magazina i pronaći zanimljive i korisne informacije koje će vam dobro doći u svakodnevnom poslu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content