PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Sve na jednom mjestu – od malih aplikacija do velikih formata!

Kako se približava 17.6., dan kada počinju jubilarne 5. DA! Digitalne Aplikacije, tako raste i uzbuđenje. Jer napokon se grafičari druže uživo!

Za one koji još uvijek ne znaju, DA! Digitalne Aplikacije su event kojeg Print Magazin uspješno organizira od 2017. Do sada su održane u Umagu, Vrdniku (Srbija), Zagrebu te Beogradu.

Sada stižu i u Sloveniju, točnije u Celje, na Celjski sejem, 17. i 18. 6. 2021.

DA! Digitalne Aplikacije su event namijenjen predstavljanju digitalnih tehnologija tiska te njihovoj primjeni na različitim materijalima i kod različitih aplikacija.

U Celju vas očekuje 20 izlagačkih prostora, a svoju ponudu i rješenja predstavit će ove tvrtke: CDS, MDS/Canon, Grafika, Elisa print, STH, Ino Žiri, Grec, Eurocop, Konica Minolta, Tuplex, Nanodiy, Pako, N.C. R., Graphic Center, Manus Dei, Fortuna Digital, Kolorado, Dipa, Toscana Systems te Cron.

Više o tome što će izložiti pogledajte ovdje.

Sve od malih aplikacija do velikih formata

Bit će tu rješenja za DTG i DTF ispis, UV flatbed pisači, eco solventni pisači, latex pisači, termo preše, rezači folija, laserske graverke, produkcijski pisači za medije iz arka, print&cut pisači, softverska rješenja, rješenja za tisak ambalaže, rješenja za tisak etiketa… Dakle sve, od malih aplikacija do velikih formata.

Uglavnom, kako i priliči jubilarnom izdanju, u Celju će biti izložen dosad najveći broj strojeva i rješenja, a očekuju vas i neke regionalne premijere.

Sve će naravno biti u skladu s epidemiološkim mjerama.

Podsjećamo da je ulaz na sajam za sve posjetitelje besplatan uz prethodnu registraciju putem web stranice Print Magazina.

Ne čekajte zadnji trenregistrirajte se na vrijeme.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content