PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Sve na jednom mestu – od malih aplikacija do velikih formata!

Kako se približava 17.6., dan kada počinju jubilarne 5. DA! Digitalne Aplikacije, tako raste i uzbuđenje. Jer napokon se grafičari druže uživo!

Za one koji još uvek ne znaju, DA! Digitalne Aplikacije su event koji Print Magazin uspešno organizuje od 2017. Do sada su održane u Umagu, Vrdniku (Srbija), Zagrebu i Beogradu.

Sada stižu i u Sloveniju, tačnije u Celje, na Celjski sajam, 17. i 18. 6. 2021.

DA! Digitalne Aplikacije su event namenjen predstavljanju digitalnih tehnologija štampe i njihove primene na različitim materijalima i kod različitih aplikacija.

U Celju vas očekuje 20 izlagačkih prostora, a svoju ponudu i rešenja predstaviće ove kompanije: CDS, MDS/Canon, Grafika, Elisa print, STH, Ino Žiri, Grec, Eurocop, Konica Minolta, Tuplex, Nanodiy, Pako, N.C. R., Graphic Center, Manus Dei, Fortuna Digital, Kolorado, Dipa, Toscana Systems te Cron.

Više o tome šta će izložiti pogledajte ovde.

Sve od malih aplikacija do velikih formata

Biće tu rešenja za DTG i DTF štampu, UV flatbed štampači, eco solventni štampači, latex štampači, termo prese, rezači folija, laserske graverke, produkcijski štampači za medije iz tabaka, print&cut štampači, softverska rešenja, rešenja za štampu ambalaže, rešenja za štampu etiketa… Dakle sve, od malih aplikacija do velikih formata.

Uglavnom, kako i priliči jubilarnom izdanju, u Celju će biti izložen dosad najveći broj štampača i rešenja, a očekuju vas i neke regionalne premijere.

Sve će naravno biti u skladu s epidemiološkim merama.

Podsećamo da je ulaz na sajam za sve posetioce besplatan uz prethodnu registraciju putem web stranice Print Magazina.

Ne čekajte poslednji trenutakregistrujte se na vreme.

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content