Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ovaj tjedan održava se najveći zagrebački grafički sajam

Ovaj tjedan družit ćemo se na zagrebačkom izdanju sajma Print21 i to nakon dvije godine putovanja po gradovima regije. Ono čime se ponosimo je svakako informacija da će ovogodišnja zagrebačka verzija Print21 sajma biti najveća do sada.

Već niz godina Print21 obuhvaća sve, od malih aplikacija do velikih formata. Naglasak je na sign&promo segmentu, digitalnom komercijalnom tisku iz arka, tisku tekstila, etiketa i drugih malih i velikih aplikacija te softverskim rješenjima. Print21 u Zagrebu održat će se 17. i 18. 4. 2024. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

Renomirani regionalni, ali i međunarodni izlagači

Velika stvar je i ta da će ovo izdanje Print21 sajma imati najviše izlagača do sad, koji će predstaviti svoje ponude na površini većoj od 2100m2. Tako vas očekuje više od 30 izlagača, koje možete vidjeti na popisu, a više o njima pročitati ovdje!

Uz izložbeni, očekuje vas i edukacijski dio

Edukacijski kutak donosi zanimljive panele s liderima industrije ususret drupi pod nazivom “Ključna područja koja pokreću industriju”. Nakon održavanja ovog panela u Novom Sadu, a zatim i u Ljubljani, sada ćemo i u Zagrebu predstaviti trendove, kretanja, potencijal i razvojni smjer grafičke industrije. Fokusirat ćemo se na četiri ključna područja. To su automatizacija, tisak ambalaže, komercijalni tisak i tisak tekstila, segmenti koji kontinuirano bilježe rast i pokreću industriju.

Tu je naravno i naš popularni Coffee Corner koji će svim posjetiteljima osigurati besplatnu kavu i sokove, a nedavno smo otvorili i Cocktail Bar koji će oba dana sajma imati Happy Hour s besplatnim koktelima za sve prisutne.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji i na Print21 u Zagrebu ulaz je besplatan, a ulaznicu osigurajte već danas!

Za sva eventualna pitanja kontaktirajte nas na: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content