PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Ove sedmice počinje najveći zagrebački sajam grafike

Ove sedmice družimo se na zagrebačkom izdanju Print21 sajma, nakon dve godine putovanja po gradovima regiona.
Ono na šta smo ponosni svakako je podatak da će ovogodišnja zagrebačka verzija sajma Print21 biti najveća do sada. Već nekoliko godina Print21 pokriva sve, od malih aplikacija do velikih formata. Akcenat je na segmentu sign&promo, digitalnoj komercijalnoj štampi iz tabaka, štampi na tekstilu, štampi etiketa i drugih malih i velikih aplikacija i softverskih rešenja.
Print21 u Zagrebu održaće se 17. i 18. aprila 2024. godine u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Renomirani regionalni i međunarodni izlagači

Velika stvar je što će ovo izdanje sajma Print21 imati najviše izlagača do sada, koji će svoju ponudu predstaviti na površini većoj od 2100m2. Očekuje vas više od 30 izlagača koje možete pogledati na listi, a više o njima pročitajte ovde!

Pored izložbe, očekuje vas i edukativni deo

Edukativni kutak donosi zanimljive panele sa liderima industrije kako bi se upoznali sa grupom pod nazivom „Ključne oblasti koje pokreću industriju“.
Nakon održavanja ovog panela u Novom Sadu, a potom i u Ljubljani, sada ćemo predstaviti trendove, kretanja, potencijal i pravac razvoja grafičke industrije u Zagrebu. Fokusiraćemo se na četiri ključne oblasti. To su automatizacija, štampa ambalaže, komercijalna štampa i štampa na tekstilu, segmenti koji kontinuirano beleže rast i pokreću industriju.

Naravno, tu je i naš popularni Coffee Corner, koji će svim posetiocima obezbediti besplatnu kafu i sokove, a nedavno smo otvorili i Koktel bar, koji će oba dana sajma imati Happy Hour sa besplatnim koktelima za sve učesnike.
Kao i na svim ostalim sajmovima u našoj organizaciji, ulaz na Print21 u Zagrebu je besplatan!
Obezbedite svoju ulaznicu već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content