PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Umjesto ove, konferencija Print 4.0 iduće godine

Industrija tiska definitivno je industrija sa svijetlom budućnošću, a posljednjih godina, usudit ćemo se reći da je suočena i s možda najzanimljivijim promjenama koje se, između ostalog, vežu i uz pojam Print 4.0.
Print 4.0 prečesto se povezuje samo s automatizacijom, ali suštinska i učinkovita digitalna strategija puno je više od toga, odnosi se na sva područja poslovanja i njome bi se trebalo baviti na izvršnoj razini.
Promjene koje donosi industrija Print 4.0 zahvaćaju i grafičku industrije regije i upravo zato ove smo godine imali u planu organiziranje 2. po redu konferencije Print 4.0. Prva održana u Čatežu 2018. pokazala je da branša itekako ima potrebe za informacijama i znanjima koje donosi i zahtijeva.

No, kako i na sve drugo, tako je i na konferenciju Print 4.0 utjecala situacija s koronavirusom te je nećemo moći organizirati u predviđenom terminu 13. 5. 2020.
Novi termin objavit ćemo uskoro. Ono što sigurno znamo da je selimo u 2021. godinu te da vas i dalje očekuju vrhunski predavači za koje vjerujemo da će vam dati ideje kako prevladati i ove nove, neočekivane izazove, ali i one koje sa sobom nosi Industrija 4.0

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content