Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Umesto ove, konferencija Print 4.0 iduće godine

Industrija štampe definitivno je industrija sa svetlom budućnošću, a usudićemo se reći da je poslednjih godina, suočena i sa možda najzanimljivijim promenama koje se, između ostalog, vezuju za pojam Print 4.0.

Print 4.0 se isuviše često povezuje samo s automatizacijom, ali suštinska i efikasna digitalna strategija mnogo je više od toga; odnosi se na sva područja poslovanja i njome bi se trebalo pozabaviti na izvršnom nivou. Promene koje donosi industrija Print 4.0 uključuju i grafičku industriju u regionu i upravo iz tog razloga smo ove godine imali u planu organizovanje 2. po redu konferencije Print 4.0. Prva, održana u Čatežu 2018, pokazala je da branša itekako ima potrebu za informacijama i znanjima koje donosi i zahteva.

Međutim, kao i na sve drugo, tako je i na konferenciju Print 4.0 uticala situacija sa korona virusom, tako da nećemo moći da je organizujemo u predviđenom terminu, tj. 13. 5. 2020.

Novi termin ćemo objaviti uskoro. Ono što sigurno znamo jeste da je odlažemo za 2021. godinu, ali zato vas i dalje očekuju vrhunski predavači za koje verujemo da će vam dati ideje kako da savladate i ove nove, neočekivane izazove, ali i one koje sa sobom nosi Industrija 4.0

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content