PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Sajam Print21 u Beogradu

Print21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti sve, od malih aplikacija do velikih formata, sa akcentom na sign&promo segment, digitalnu komercijalnu štampu iz tabaka, štampu tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija.

Nakon nekoliko godina iskustva u organizovanju različitih događanja širom regiona, uvideli smo potrebu za organizovanjem ozbiljnijeg i većeg grafičkog sajma. Tako smo krajem 2020. godine prvi put organizovali sajam Print21 na Zagrebačkom Velesajmu. Sajam je na jednom mestu okupio distributere, štampare i korisnike usluga štampe i pokazao im rešenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih oblasti grafičke industrije.

Plan je da to isto ponovimo i na sajmu Print21 ove godine u Belexpocentru u Beogradu.
Na sajmu vas uz izložbeni očekuje i edukacijski deo koji će biti organizovan u saradnji sa stručnjacima iz kompanija učesnica na sajmu.

Ulaz na sajam Print21 je besplatan. Potrebna je samo prijava putem web stranice www.print-magazin.eu

Za sva eventualna pitanja kontaktirajte nas na[email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content