PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Print Report: VersaUV LEC2-640/330 – nova Roland print&cut serija

Kompanija Roland DG, početkom godine, predstavila je tržištu drugu generaciju svoje VersaUV serije print&cut štampača – VersaUV LEC2-640/330.

Model VersaUV LEC2-640 je stigao i u showroom kompanije Dipa, ovlašćenog distributera Roland štampača za Hrvatsku i Sloveniju.

Kako nam je rekao g. Ivan Šopar iz kompanije Dipa, novi modeli VersaUV LEC2-640 /330 savršeni su za stvaranje realističnih mock-upova ambalaže, probnih otisaka, premium etiketa, sign&display proizvoda, prozorske grafike i proizvoda namenjenih uređenju enterijera.

Nova generacija VersaUV print&cut štampača korisnicima nudi širi gamut, bolje podudaranje boja, vrhunski otisak slike i veće brzine štampe. Zahvaljujući unapređenim mogućnostima, privlačnim 3D efektima i jednostavnim rukovanjem, nova VersuUV serija LEC2 čini proizvodnju ugodnom, uz vrhunski krajnji rezultat.  

Zajedno sa novim print&cut štampačima dolazi i nova generacija boja, EUV5. Boje imaju GREENGUARD Gold sertifikat i dostupne su kao CMYK, prozirna, bela i primer. Posebno su formulisane za pružanje živih boja, izvanrednih detalja, finih teksturnih i 3D efekata.

Takođe, nova EUV5 bela boja ima veću neprovidnost, što je čini još efikasnijom kada se koristi kao osnovni sloj ili kod štampe na prozirni film ili tamni papir.

Nova generacija VersaUV LEC2-640/330 štampača može da se pohvali naprednom tehnologijom Epson štamparskih glava za još preciznije postavljanje i bolju kontrolu tačkica, kao i novim, većim i snažnijim LED lampama koje omogućuju veći kvalitet štampe, poboljšanu zasićenost boja i brže učvršćivanje boje.

VersaUV LEC2-640 na delu, pogledajte u novoj epizodi Print Report-a!

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content